TANITA 1479J2 Professionele precisie-digitale w...

112,02


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Zakweegschalen
  • Ongeëvenaarde nauwkeurigheid: ervaar de buitengewone precisie van de TANITA 1479J2 digitale weegschaal. Dankzij het exclusieve weegsysteem neem je afscheid van inconsistente metingen voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten bij elk gebruik.
  • Compact en draagbaar design: ontworpen voor gemak en draagbaarheid, heeft de 1479J2 een elegant en slank design. Neem hem overal mee naartoe, of het nu op reis is of in krappe ruimtes, deze weegschaal past gemakkelijk in je bagage of laden.
  • [Tanita vertrouwd merk] De 1479J2 is ontworpen door TANITA, een merk dat bekend staat om zijn expertise in precisieweegschalen en analysatoren voor lichaamssamenstelling. Vertrouw op een vertrouwd merk voor nauwkeurige en betrouwbare tracking van je gewicht.
  • Duurzame constructie voor duurzame prestaties: met een robuuste constructie biedt deze weegschaal duurzame prestaties. Het is de betrouwbare metgezel voor je reis naar gewichtsbeheersing, wat een langdurig gebruik garandeert.
  • Geavanceerde technologie voor nauwkeurige resultaten: aangedreven door geavanceerde technologie maakt de 1479J2 gebruik van het exclusieve weegsysteem van TANITA, wat minimale variaties en verminderde fouten in je metingen garandeert. Krijg nauwkeurige en betrouwbare resultaten bij elke weging tot een maximale capaciteit van 200 g.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TANITA 1479J2 Professionele precisie-digitale w...” te beoordelen

Gerelateerde producten