UNIWEIGH Voedselweegschaal calorieën tellen, k...

35,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
  • ★【Nutritional Calculator】-De UNIWEIGH voedselweegschaal calorieën tellen is uitgerust met een ingebouwde voedingscalculator die nauwkeurig het caloriegehalte van uw voedsel weergeeft. Deze functie is vooral handig voor mensen die zich bewust zijn van hun calorie-inname en proberen hun gewichtsverliesdoelen te bereiken. Met de voedingscalculator kun je gemakkelijk je dagelijkse calorieverbruik bijhouden en controleren, waardoor het gemakkelijker wordt om gezondere voedingskeuzes te maken.
  • ★【Nauwkeurig en veelzijdig】-De UNIWEIGH keukenweegschaal biedt nauwkeurige en consistente metingen voor al uw kook- en bakbehoeften. De weegschaal is uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren, of u nu vaste ingrediënten of vloeistoffen weegt, deze digitale weegschaal levert elke keer nauwkeurige resultaten. Hij heeft een maximale capaciteit van 6,6 lb/3kg, waardoor hij perfect is voor gewichtsverlies, portiecontrole en maaltijdvoorbereiding.
  • ★【Save and Recall】- De UNIWEIGH voedselweegschaal calorieën tellen introduceert een game-changing functie voor degenen die hun voedingsinname willen controleren. Met de functie opslaan en terugroepen kunt u eenvoudig de voedingswaarde-informatie van vaak gewogen voedingsmiddelen opslaan en oproepen. Dit bespaart tijd en moeite, vooral voor mensen die specifieke dieetwensen hebben of een strikt voedingsplan volgen.
  • ★【LCD-scherm en TARE】-De UNIWEIGH Smart weegschaal is uitgerust met een groot LCD-scherm met hoog contrast dat uw metingen en voedingsinformatie duidelijk weergeeft. Het scherm is gemakkelijk af te lezen, zelfs bij weinig licht, waardoor het een gebruiksvriendelijke keuze is voor alle gebruikers. Bovendien heeft de weegschaal een TARE-functie waarmee je ingrediënten in een pot kunt meten zonder het gewicht van de pot zelf mee te tellen. Deze functie zorgt elke keer weer voor nauwkeurige en precieze metingen.
  • ★【5 meeteenheden】-De elektronische weegschaal UNIWEIGH biedt 5 meeteenheden: g, lb:oz, oz, ml en fl.oz. Deze veelzijdigheid maakt de weegschaal geschikt voor een breed scala aan kook- en bakbehoeften. Of je nu liever in grammen of ounces, milliliters of vloeibare ounces meet, met deze weegschaal zit je goed. De verschillende maateenheden kunnen eenvoudig met een druk op de knop worden omgeschakeld, zodat je naadloos en probleemloos kunt meten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UNIWEIGH Voedselweegschaal calorieën tellen, k...” te beoordelen

Gerelateerde producten