KKTECT Hangende schaal 1T Super Clear digitale ...

68,15


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Kraanweegschalen
  • Multifunctioneel: de kraanweegschaal beschikt over meerdere functies, zoals schakelen tussen kilogram en pond, behoud van meetwaarden, tarragewicht, resetwaarde en helder display. Kan buiten voor een lange tijd worden gebruikt als hij volledig is opgeladen.
  • Breed toepassingsgebied: draagvermogen van 1000 kg, kan worden gebruikt om het gewicht van vee, hout, precisiemachines, auto-onderdelen enz. te meten, geschikt voor het wegen op boerderijen, jacht, vissen, reizen en verschillende indoor- en outdoorscènes.
  • Groot led-display: de kraanweegschaal is uitgerust met een digitaal display met hoge resolutie, en het lezen is in verschillende omgevingen zeer duidelijk en de gewichtsgegevens kunnen snel worden afgelezen, zelfs als de afstand lang of de omgeving donker is.
  • Hoogwaardig materiaal: de kraanweegschaal maakt gebruik van hoogwaardige materialen, de haakring bestaat uit roestvrij staal en de haak bestaat uit gelegeerd staal en de buitenste behuizing bestaat uit aluminium, waardoor de kraanweegschaal duurzaam is.
  • 【Afstandsbediening】 Uitgerust met afstandsbediening voor afstandsbediening, handig voor het bekijken van gegevens. Opmerking: de afstandsbediening kan de kraanweegschaal niet inschakelen, maar je kunt alleen de kraanweegschaal uitschakelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KKTECT Hangende schaal 1T Super Clear digitale ...” te beoordelen

Gerelateerde producten