Retoo 200 g/0,01 g digitale zakweegschaal met tarra-functie en LCD-display, precisieweegschaal, goudweegschaal, digitale weegschaal, muntenweegschaal voor tablets, levensmiddelenweegschaal, mini-weegschaal, keuken, sieraden, zilver-zwart


12,89

  • Universeel en breed bereik van het wegen – deze digitale weegschaal heeft een breed bereik van wegen tot 200 g en daardoor is hij zeer universeel, omdat je veel verschillende, kleine voorwerpen kunt wegen. Precieze weegschaal is geschikt voor commercieel gebruik en individueel gebruik thuis, bijvoorbeeld voor het meten van de specerijen. Het apparaat wordt uitstekend nuttig in juweliershandwerk, laboratoria en apotheken.
  • Nauwkeurigheid van het wegen en de verscheidenheid van eenheden – elektronische weegschaal is zeer nauwkeurig, omdat ze de meting met de nauwkeurigheid van de wegen tot 0,01 g uitvoert en daardoor kun je grondig kleine gewichten meten. De weegschaal is een zeer fijn meetinstrument dat verschillende gewichtseenheden kan worden geselecteerd zoals: g – gram, oz – oz, gn – gran en ct – karaat.
  • Compactheid en LCD-display – het product heeft kleine afmetingen: 13 x 7,5 x 1,8 cm en daardoor is het zeer compact, omdat er voldoende ruimte is voor de damestas en zelfs de tas, zodat u het gemakkelijk kunt overdragen of instellen en daarbij de ruimte bespaart. Het apparaat wordt door middel van de plastic klep gesloten en dankzij dit feit beschermt het de weegschaal en de weegknoppen tijdens het transport.
  • Automatische kalibratie en functie van het camouflage: de juweliersweegschaal heeft de functie van automatische kalibratie en daardoor is het apparaat klaar om te werken direct na het inschakelen. De kalibratie zonder de noodzaak van het uitvoeren van de instellingen door de gebruiker zorgt ervoor dat de machine zeer eenvoudig en comfortabel te bedienen is. Het product heeft ook de functie van het camouflage.
  • Voeding en automatisch uitschakelen: het meetapparaat wordt gevoed door 2 AAA-batterijen, die aan de set worden toegevoegd en daardoor is hij zeer gripvast en je kunt gemakkelijk de meting zonder hangende kabels uitvoeren. Deze nauwkeurige zakweegschaal heeft automatisch uitschakelen na 60 seconden wanneer hij niet wordt gebruikt en daardoor bespaart hij de batterijen. De digitale weegschaal, die door de batterijen wordt gevoed, is draadloos.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Retoo 200 g/0,01 g digitale zakweegschaal met tarra-functie en LCD-display, precisieweegschaal, goudweegschaal, digitale weegschaal, muntenweegschaal voor tablets, levensmiddelenweegschaal, mini-weegschaal, keuken, sieraden, zilver-zwart”

There are no reviews yet.