ORIA 200g/0.01g zakweegschaal met 50g kalibratiegewicht, digitale mini-schaal, precisie elektronische weegschaal met tarra- en pcs-functie, LCD-achtergrondverlichting, draagbare voedselweegschaal om te koken, sieraden -blauw


€ 18,99€ 19,99

  • Hoge nauwkeurigheid en gevoeligheid – Digitale zakweegschaal is ingebouwd zeer nauwkeurig sensorsysteem, dat u voorziet van onmiddellijke en nauwkeurige gewichtsmetingen van 0,03 g tot 200 g.
  • 50g Kalibratiegewicht – Deze pocket sieraden schaal is snel en gemakkelijk te tarren en te kalibreren met het 50g gewicht. En de indicatie voor lage batterij en overbelasting is handig om de batterijen op tijd te vervangen en goed te gebruiken om de levensduur van het product te verlengen.
  • Multifunctionele weegschaal – De mini voedselweegschaal bevat 6 verschillende metingen (g/oz/ozt/dwt/ct/gn) voor gewichtsvertalingen, dus het is handig voor u om de meting tussen in seconden om te zetten. Het grote LCD-scherm met oranje achtergrondverlichting stelt u in staat om gemakkelijk en duidelijk te lezen.
  • Uniek ontwerp – Clamshell ontwerp is de betere bescherming van het weegoppervlak. Eenvoudige aanraakknoppen en een 180 seconden automatisch uitschakelen behouden de levensduur van de batterij. Ook zal het platform gebouwd met strak roestvrij staal sterk en duurzaam zijn.
  • Pocket Size Scale – De digitale mini weegschaal is eenvoudig op te bergen en geschikt om mee te nemen. Ondertussen voldoet deze elektronische slimme weegschaal aan al uw behoeften om een veelzijdig scala aan objecten te meten, zoals goud, zilver, munten, sieraden, diamanten, edelstenen, korrels en andere kleine snuisterijen. Geweldig cadeau voor familie en vrienden, Chrismas, Halloween, enzovoort. ❤ Neem contact met ons op als er problemen zijn met het item en onze service, we proberen ons best om het probleem op te lossen.

Artikelnummer: B09Q1CXWGL Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA 200g/0.01g zakweegschaal met 50g kalibratiegewicht, digitale mini-schaal, precisie elektronische weegschaal met tarra- en pcs-functie, LCD-achtergrondverlichting, draagbare voedselweegschaal om te koken, sieraden -blauw”

There are no reviews yet.