-3%

Mini Keukenweegschaal, Digitale Zakweegschaal 0,01/100g Precisieweegschaal met LCD-Display Verwijderbare Beschermende Shell draagbaar auto sleutel schubben voor Sieraden Munt Laboratorium Reizen


9,19 9,49

  • BACKLIT DISPLAY SCREEN:Digital Scale heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting, het weegresultaat kan ook duidelijk worden weergegeven in het donker, zodat u gemakkelijk de gegevens kunt lezen.
  • 0.01G-100G Meetbereik: Digitale voedselweegschaal heeft een hoge nauwkeurigheid en is zeer geschikt voor het meten van kleine voorwerpen, zoals kettingen, ringen, sieraden, specerijen, voedsel.
  • De grootte van de autosleutel:Small Scale is licht van gewicht en kan in de hand worden gehouden, zeer geschikt om in kledingzakken en rugzakken te dragen zonder extra ruimte in te nemen.
  • MET EEN VERWIJDERBARE BESCHERMING: Kleine Keukenweegschaal is ontworpen met een multifunctionele beschermhoes die kan worden gebruikt als weegbak voor items om de weegschaal te beschermen tegen schade.
  • HANGING HOLE Design: Er is een gat aan de bovenkant van Food Weight Scale dat kan worden gebruikt om de sleutelhanger en het koord aan te sluiten, wat handig is om te dragen of op te hangen aan de gesp van de tas.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mini Keukenweegschaal, Digitale Zakweegschaal 0,01/100g Precisieweegschaal met LCD-Display Verwijderbare Beschermende Shell draagbaar auto sleutel schubben voor Sieraden Munt Laboratorium Reizen”

There are no reviews yet.