Greater Goods Digitale zakweegschaal – resolutie van 750 x 0,1 gram | Lab-analytische schaal, gramschaal, espressoschaal, briefweegschalen


36,55

  • Een Premium Choice: een fijnafgestemde digitale gramweegschaal voor de meest nauwkeurige metingen. Als het gaat om het meten van kleine dingen, is niets belangrijker dan precisie. Greater Goods pocket weegschaal meet tot 0,1 gram met nauwkeurige nauwkeurigheid. Extra meeteenheden zijn: ounces, karaat, granen, troy ounces en penny gewicht.
  • Fresh Kenmerken: Grotere goederen denkt altijd aan de kleine dingen. Daarom hebben we het zo gemaakt dat het deksel van de zakweegschaal kan verdubbelen als een lade, en u kunt gemakkelijk meer items meten. Inherent hebben zakweegschalen absurd kleine weegplatforms, maar we hebben dat probleem opgelost met een deksel/lade die de hoeveelheid ruimte die je hebt voor je objecten omdraait en verdubbelt.
  • Eenvoudig en stijlvol: een matzwarte afwerking, chromen weegsensor en een hoog contrast, achteruit verlicht LCD-scherm (perfect voor hoog en weinig licht). Greater Goods pocket weegschaal is zo glad, het is alsof het is ontworpen voor de racebaan. Functionaliteit is niet altijd genoeg, soms is een item dat er geweldig uitziet net zo belangrijk.
  • True Support: Ons vriendelijke team in St. Louis is experts uit de industrie die klaar zijn om u te helpen met vragen die zich kunnen voordoen over uw zakweegschaal. Wij zijn trots op ons werk en willen dat u van begin tot eind een geweldige ervaring heeft.
  • Beyond A Purchase: Ja, we ontwerpen en produceren hoge functionerende, gladde zakweegschalen, maar we waarderen de positieve impact van een aankoop, op wereldniveau, zoveel als alles. Daarom werken we alleen samen met ethische fabrieken en zorgen we ervoor dat een deel van elke verkoop wordt teruggegeven aan een liefdadigheidsinstelling die overeenkomt met de aard van wat u gebruikt.
Artikelnummer: N/B Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Greater Goods Digitale zakweegschaal – resolutie van 750 x 0,1 gram | Lab-analytische schaal, gramschaal, espressoschaal, briefweegschalen”

There are no reviews yet.