Eidyer Digitale zakweegschaal, mini-weegschaal, draagbaar, multifunctioneel, lichtgewicht, 100 g x 0,01 g met LCD-display met achtergrondverlichting voor keuken, sieraden, edelstenen, goud


16,99

  • Doordachte multifunctionele digitale weegschaal: de zakweegschaal heeft een nauwkeurigheid van ten minste 0,01 g en een maximale capaciteit van 100 g. Onze mini-weegschaal is veelzijdig inzetbaar en kan worden gebruikt voor de keuken, de sieradenweegschaal, de weegschaal, de edelstenen of kleine voorwerpen.
  • Zakweegschaal: de digitale weegschaal in zakformaat is licht, draagbaar en compact, die in je tas past en aan de behoeften van het wegen past. 2 x CR2032-knoopcel (niet meegeleverd).
  • Draagbaar en praktisch: uitstekende afwerking, licht, compact, gemakkelijk te dragen, kan in de tas worden gestoken. Ideaal voor op reis.
  • Duurzaam en licht: de weegschaal bestaat uit een weegplaat van kunststof en roestvrij staal en beschikt over een klaphoes die perfect om je apparaat wikkelt. De ideale oplossing voor je weegbehoeften.
  • Eigenschappen en modi: de digitale weegschaal beschikt over 3 responsieve toetsen: Tara, modus en aan/uit, de LCD-achtergrondverlichting helpt de cijfers leesbaar en gemakkelijk weer te geven, automatische uitschakeling na 60 seconden inactiviteit. Ondersteunde gewichtsmodi: g / oz / oz/ dwt / gn / ct.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Eidyer Digitale zakweegschaal, mini-weegschaal, draagbaar, multifunctioneel, lichtgewicht, 100 g x 0,01 g met LCD-display met achtergrondverlichting voor keuken, sieraden, edelstenen, goud”

There are no reviews yet.