Digitale zakweegschaal, gram, levensmiddelenschaal, draagbare weegschaal, draagbare minigramweegschaal, kleine keuken, kookversiering, koffie, goudweegschaal voor nauwkeurigheid 100g


€ 11,31

  • Elektronische weegschaal met achtergrondverlichting: het grote lcd-display met blauwe achtergrondverlichting is ook in het donker goed leesbaar. Druk op de lichttoets om het licht uit te schakelen.
  • Lichtgewicht: lichtgewicht, compact zakformaat: 95 g, kan gemakkelijk worden gedragen. Het is zeer comfortabel om te gebruiken.
  • 5 verschillende maateenheden: de mini-weegschaal voor levensmiddelen bevat de meest gebruikte standaardmodus, die gram, ounce, gram, gram, gram, liter in enkele seconden omrekent in eenheden. Je kunt gemakkelijk de juiste eenheid selecteren door op de toets te drukken.
  • Breed scala aan toepassingen: kleine weegschalen kunnen aan een groot aantal weegbehoeftes voldoen, bijv. levensmiddelen, salades, edelstenen, munten, sieraden, goud, ijzer, specerijen enz.
  • Hoogwaardige materialen en veelzijdigheid: de digitale weegschaal beschikt over een roestvrij stalen oppervlak en een beschermhoes, die verwijderd en als dienblad voor het wegen van grotere voorwerpen kan worden gebruikt. Met de Tara-knop wordt het gewicht op het oppervlak op nul gezet en met de knop worden grote hoeveelheden geteld.

Artikelnummer: B08B6FQZ5V Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale zakweegschaal, gram, levensmiddelenschaal, draagbare weegschaal, draagbare minigramweegschaal, kleine keuken, kookversiering, koffie, goudweegschaal voor nauwkeurigheid 100g”

There are no reviews yet.