Digitale weegschaal, precisieweegschaal, 200 g/0,01 g zakweegschaal, goudweegschaal, muntenweegschaal, precisieweegschaal met tara-functie, sieradenweegschaal met een 50 g roestvrij staal kalibratiegewicht en pincetten, lcd-display, oranje


  • Multifunctionele weegschaal: de mini-precisieweegschaal bevat 6 verschillende metingen (g / oz / ozt / dwt / ct / gn) voor gewichtsomrekeningen, zodat je de meting gemakkelijk binnen enkele seconden kunt omrekenen. Het grote lcd-scherm met oranje achtergrondverlichting maakt een eenvoudig en duidelijk aflezen mogelijk.
  • 【Hoge nauwkeurigheid en gevoeligheid】- De digitale zakweegschaal is een geïntegreerd zeer nauwkeurig sensorsysteem, dat je onmiddellijke en nauwkeurige gewichtsmetingen van 0,01 g tot 200 g mogelijk maakt.
  • Uniek design: het clamshell-design biedt een betere bescherming van het weegoppervlak. Eenvoudige touch-toetsen en een automatische uitschakeling van 180 seconden verlengen de levensduur van de batterij. Ook het uit glad roestvrij staal gebouwde platform is sterk en duurzaam.
  • 50 g kalibratiegewicht: deze zaksieradenweegschaal is snel en eenvoudig te camoufleren en met een gewicht van 50 g te kalibreren. De indicator voor laag batterijniveau en overbelastingsvermogen is handig om de batterijen tijdig te vervangen en correct te gebruiken om de levensduur van het product te verlengen.
  • 【 Afmetingen zakschaal】 – het zakformaat en het lage gewicht van de digitale mini-weegschaal zijn eenvoudig op te bergen en geschikt om mee te nemen. In de tussentijd voldoet deze elektronische smartweegschaal aan al je eisen om een groot aantal objecten zoals goud, zilver, munten, sieraden, diamanten, edelstenen, granen en andere kleine franjes te meten. Leuk cadeau voor familie en vrienden, Kerstmis, Halloween enz.

Artikelnummer: B09G31M4L7 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale weegschaal, precisieweegschaal, 200 g/0,01 g zakweegschaal, goudweegschaal, muntenweegschaal, precisieweegschaal met tara-functie, sieradenweegschaal met een 50 g roestvrij staal kalibratiegewicht en pincetten, lcd-display, oranje”

There are no reviews yet.