Zakweegschaal – zeer nauwkeurige mini-digitale zakweegschaal elektronisch tegengewicht voor laboratoriumdiamant-sieradenweegschaal 30/0.001G


€ 22,06

  • Nauwkeurig en stabiel, compact formaat, draagbaar, lichtgewicht, LCD HD-achtergrondverlichting, gemakkelijk te lezen in het donker, duidelijker te zien.
  • Mini digitale weegschaal, geschikt voor sieraden, medicijnen, laboratorium, uniek winddicht dekselontwerp om te voorkomen dat externe omgevingsfactoren de nauwkeurige weegwaarde be?nvloeden.
  • AAN / UIT (schakelaar machineknop) – Plaats de weegschaal op een stabiele tafel, laat de horizontale luchtbel in het midden van de zwarte cirkel los, zet de machine uit en druk op deze knop om “88888” weer te geven en keer terug om terug naar nul te beginnen , waarna de items die op de weegschaal zijn geladen, kunnen worden gewogen.?Druk op deze knop om de weegschaal uit te zetten, de omgeving te wegen.
  • UNIT – Druk op deze toets om verschillende weegeenheden te selecteren: G, OZ, GN, CT, T, OZT.?Houd de Unit Conversion-knop 4 seconden ingedrukt om alle units te verlichten.?OZ-eenheden knipperen.?Druk op de PCS-can peel-knop om te verbergen of te tonen, druk op de Unit Conversion-knop om een ??andere unit te verplaatsen (met deze functie kunnen klanten praktische units kiezen om de selectie te behouden).
  • Aangedreven door twee AAA-batterijen (niet inbegrepen), lange standby-tijd, laag energieverbruik en milieubescherming.?TARE – Druk op deze knop om de nul-reset te forceren wanneer de weegconditie begint.
Artikelnummer: B085Z6PZWC Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zakweegschaal – zeer nauwkeurige mini-digitale zakweegschaal elektronisch tegengewicht voor laboratoriumdiamant-sieradenweegschaal 30/0.001G”

There are no reviews yet.