ORIA Fijnweegschaal 50 g/0,001 g, digitale weegschaal milligram, precisiezakweegschaal, draagbare sieradenweegschaal, LCD-display, mini-weegschaal, tarra-functie, 10 g x 2 st. kalibratiegewichten & pincetten – oranje


€ 17,99€ 18,99

  • Hoge nauwkeurigheid: de digitale zakweegschaal met zeer nauwkeurige sensor biedt je een hoge nauwkeurigheid met 0,001 g indeling. De minimale gewichtscapaciteit bedraagt tot 0,006 g. Maximale gewichtsadvies: 50 g. De gevoeligheid is hoog en de meetgegevens zijn nauwkeuriger en stabieler.
  • 【6 eenhedenomrekening】- De mini-weegschaal voor levensmiddelen bevat zes verschillende eenheden (g/oz/ozt/dwt/ct/gn) voor gewichtsvertalingen. Het is eenvoudig om metingen in enkele seconden te zetten door op de MODE-knop te drukken.
  • 【20 g kalibratiegewicht inbegrepen】- Deze precisieweegschaal is eenvoudig te kalibreren om nauwkeurigheid te garanderen. Het is ontworpen om sterk, duurzaam en zakgroot te zijn voor de meeste draagbare weegbehoeften, zoals levensmiddelen, tabletten, poeder, edelstenen, munten, sieraden, goud enz.
  • Intelligente invoerprompt en energiebesparend: ontworpen met een clamshell, kan het weegoppervlak beter beschermen. Deze keukenweegschaal van roestvrij staal beschikt over een lage batterij en een overbelastingsmelding, die je kan helpen om de batterij tijdig te vervangen en hem correct te gebruiken om de levensduur van het product te verlengen. 180 seconden auto zonder werking om energie te besparen.
  • Eenvoudig te dragen en af te lezen: het grote lcd-scherm met oranje achtergrondverlichting toont grote letters, waardoor je je meetresultaten gemakkelijk kunt aflezen. Deze digitale mini-weegschaal in zakformaat en gering gewicht is ook handig om op te bergen en te dragen. ❤Neem contact met ons op als er problemen zijn met het artikel en onze service, wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen.
Artikelnummer: B0CDW6Y2PL Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA Fijnweegschaal 50 g/0,001 g, digitale weegschaal milligram, precisiezakweegschaal, draagbare sieradenweegschaal, LCD-display, mini-weegschaal, tarra-functie, 10 g x 2 st. kalibratiegewichten & pincetten – oranje”

There are no reviews yet.