ORIA Digitale precisieweegschaal, 1000 g/0,1 g, precisie-mini-weegschaal, met tarra- en PCS-functie, draagbare gramweegschaal, smart weegschaal voor levensmiddelen, sieraden met lcd-display en

Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • 【Hoge nauwkeurigheid】- Digitale keukenschalen met een hoog nauwkeurige sensorsysteem biedt onmiddellijke en exacte resultaten van 0,3 g tot 1000 g. (0,1 g precieze afstuderen)
  • 【6 Verschillende metingen】- Als mini-foodschaal bevat het alle benodigde eenheden voor eenvoudige gewichtsconversie. Het kan worden geconverteerd tussen g/oz/oz/dwt/ct/gn.
  • 【Goed doordacht ontwerp】- De keukenschaal doet denken aan lage batterijvermogen, overbelasting en ongelijke oppervlaktebepaling. Automatische afsluiting na 180 seconden inactiviteit om de batterij te beschermen.
  • 【Kalibratie-eisen】- De nauwkeurigheid van deze elektronische schaal is 0,1 g en het wordt niet aanbevolen om ze vaak te kalibreren. 500 g gewichten zijn vereist voor kalibratie (gewichten omvatten niet de reikwijdte van levering); Als u de schaal moet kalibreren, koop dan zelf 500 g gewichten. Het is robuust, duurzaam en zakformaat voor veel van uw draagbare kalibratie -eisen, zoals voedsel, edelstenen, munten, sieraden, enz.
  • 【Sactionele en enginaties】- Het clamshell-ontwerp kan het weegoppervlak beter beschermen. Grote LCD -display met achtergrondverlichting maakt het lezen eenvoudiger. Als u problemen heeft met het product, neem dan onmiddellijk contact op met de verkoper om een ​​oplossing te vinden.
Artikelnummer: B097312C8D Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA Digitale precisieweegschaal, 1000 g/0,1 g, precisie-mini-weegschaal, met tarra- en PCS-functie, draagbare gramweegschaal, smart weegschaal voor levensmiddelen, sieraden met lcd-display en”

There are no reviews yet.