[Opgewaardeerd] ORIA Digitale Zakweegschaal (Oranje)


€ 20,99

  • 【Nauwkeurige digitale weegschaal】- Deze digitale weegschaal heeft een meetbereik tot 50 g/0,001 g. Uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren voor de meest nauwkeurige gewichtsmetingen. Dat hij professioneel genoeg is om als sieradenweegschaal, in het laboratorium, voor diamanten en voor het wegen van karaat te worden gebruikt.
  • Doordachte functie: “Tara”-functie en automatische uitschakelfunctie (na 180 seconden). De zakweegschaal is uitgerust met een helder, verlicht lcd-scherm en maakt eenvoudig en overzichtelijk lezen mogelijk.
  • 50 g kalibratiegewichten. Gemakkelijk te kalibreren om nauwkeurigheid te garanderen. Ideaal voor veel van je draagbare weegbehoeften zoals diamanten, goud, zilver, munten, edelstenen, pillen, cosmetica, thee, poeder en meer.
  • Verkrijgbaar in 6 soorten weegeenheden: de fijne weegschaal van 0,001 g bevat alle benodigde maateenheden voor eenvoudige gewichtsomrekeningen. De omrekening tussen g / oz / ozt / dwt / ct / gn gebeurt in seconden. De digitale weegschaal is handig om al je sieraden te ontmoeten met een gewicht van gewicht.
  • Draagbaar design: het clamshell-design kan het weegoppervlak beter beschermen. Minimalistisch en compact design maken het tot een draagbare zakweegschaal die je overal mee naartoe kunt nemen. Bij problemen, defecten of beschadigingen van het product, neem dan onmiddellijk contact op met de verkoper en wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.
Artikelnummer: B08VSG377L Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “[Opgewaardeerd] ORIA Digitale Zakweegschaal (Oranje)”

There are no reviews yet.