HELDENWERK Pro Lichaamsvetweegschaal met app en groot display, digitale personenweegschaal met 18 meetwaarden, lichaamsweegschaal, wit (Design Elegance)


  • Volledige gezondheidsanalyses – registreer met de lichaamsanalyseweegschaal belangrijke waarden zoals BMI, puls, lichaamsvet, watergehalte en nog veel meer. Tot 24 gepersonaliseerde gebruikersprofielen voor individuele aanpassingen naar behoefte en voorkeuren.
  • Slimme gewichtscontrole via de app: volg gewichtsprofielen en individuele gebruikersprofielen comfortabel op je smartphone dankzij de draadloze synchronisatie met de Fitdays-app.
  • ITO-volvlakssensor: de sensor garandeert nauwkeurige metingen van je lichaamssamenstelling, van lichaamsvet tot spiermassa. Dankzij de grote afdekking maakt hij een nauwkeurige analyse van verschillende parameters mogelijk voor een uitgebreide beoordeling van je gezondheid en fitness.
  • Familievriendelijk design: met een capaciteit van 180 kg en een geïntegreerde babymodus is deze weegschaal ideaal voor gezinnen van alle leeftijden en maten.
  • Diverse kleuren en design: kies tussen twee aantrekkelijke kleuropties en twee aantrekkelijke designs om je weegschaal perfect aan je persoonlijke stijl en interieur aan te passen.
Artikelnummer: B0CZZLJB28 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “HELDENWERK Pro Lichaamsvetweegschaal met app en groot display, digitale personenweegschaal met 18 meetwaarden, lichaamsweegschaal, wit (Design Elegance)”

There are no reviews yet.