FitTrack Dara Digitale Weegschaal met App – Slimme Bluetooth Weegschaal met 17 soorten metingen waaronder Vetpercentage, Spiermassa en BMI – Zeer nauwkeurige personenweegschaal van hoogwaardig glas

(1 klantbeoordeling)
Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

 • 17 SOORTEN METINGEN – FitTrack’s Dual BIA-technologie gebruikt twee verschillende frequenties om nauwkeurig 17 verschillende metingen te rapporteren, waaronder Body Mass Index, Spiermassa en Hydratatieniveau. Zo krijgt u een uitgebreid inzicht van uw lichaam!
 • TOT WEL 8 GEBRUIKERS PER WEEGSCHAAL – FitTrack herkent gebruikers en volgt resultaten voor maximaal 8 verschillende mensen terwijl individuele resultaten privé blijven. Zo kunt u met het hele gezin zonder gedoe uw voortgang bijhouden. Zelfs baby’s worden ondersteund!
 • GEDETAILLEERDE APP VOOR iOS EN ANDROID – FitTrack Pro bewaard uw metingen en statistieken op uw smartphone en maakt deze inzichtelijk. Volg voortgang over weken, maanden of zelfs jaren en stel herinneringen in voor meetmomenten.
 • GEWICHTSMANAGEMENT – FitTrack Dara helpt je bij het onderhouden van een bewuste levensstijl. Zie gemakkelijk hoe zowel dieet als beweging diverse aspecten van het lichaam beïnvloeden. De speciale modus voor atleten helpt bij het behalen van doelen.
 • BEKROONDE TECHNOLOGIE – FitTrack is trotse producent van de meest precieze meettechnieken die zorg dragen voor een accurate lichaamscompositie. Te gebruiken in combinatie met oa. Google Fit en Apple Health!
Artikelnummer: B08PL67TMN Categorie:

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Digitale Weegschalen

  Ik heb FitTrack Daria gekocht om meer inzicht te krijgen in mijn gezondheid en mijn voortgang te volgen. Ik vind het een handige en slimme weegschaal die veel meer meet dan alleen mijn gewicht. Ik kan mijn lichaamsvet, spiermassa, botdichtheid, hydratatie en nog veel meer zien op mijn telefoon via de app. De app is makkelijk te gebruiken en laat me ook mijn doelen instellen en mijn geschiedenis bekijken.

  FitTrack Daria is ook nauwkeurig en consistent, ik krijg elke keer vergelijkbare resultaten. Het is ook leuk dat ik de weegschaal kan delen met mijn gezin, want het herkent automatisch wie er op staat. Het design is ook mooi en past goed in mijn badkamer.

  Het enige nadeel dat ik heb gevonden is dat de weegschaal geen wifi heeft, dus ik moet mijn bluetooth aanzetten om de gegevens te synchroniseren. Ook werkt de weegschaal niet met andere apps of apparaten die ik gebruik, zoals mijn smartwatch of mijn fitness-app. Ik zou het fijn vinden als er meer integratie mogelijk was.

  Over het algemeen ben ik erg tevreden met FitTrack Daria en zou ik het aanraden aan iedereen die meer wil weten over zijn of haar gezondheid en lichaamssamenstelling.

  Digitale Weegschalen