Meetlepel Schaal Zwart Hoge Precisie Digitale Lepel met LCD Display Nauwkeurige Elektronische Weeglepel voor Thuis Keuken Bakken 500g/0.1g


0,00

  • 【Keuken moet een maatlepel hebben】 Nauwkeurige proportiecontrole van elk ingrediënt is een noodzakelijke voorwaarde voor het maken van gastronomische gerechten. De digitale schaal lepel met 0.1g/500g hoge precisie die u kan helpen nauwkeurig het gewicht van elk gastronomisch ingrediënt te meten en een perfect voedsel te maken voor uw gezin en geliefde.
  • 【Eenvoudig te gebruiken en intelligent】 Druk op de knop TARE om op te starten, druk op de MODE-knop om eenheden te schakelen en druk op de knop HOLD om de gegevens te vergrendelen/te ontgrendelen. Automatische uitschakeling en automatische vergrendelingsfunctie, LCD-scherm, laag energieverbruik maken de kleine keukenweegschaal intelligent.
  • 【Hoge precisie】Deze gramschaal kan tot 500 g wegen met een leesbaarheid van 0,1 g. De balansverstelfunctie zorgt voor een nauwkeurige en nauwkeurige weegsessie.
  • 【Breed gebruik】Ideale meetschaal om boter, meel, crème, thee of specerijen te wegen tijdens het koken of bakken. Geschikt voor uw keuken en het dagelijkse dieet ontwerpen.
  • 【100% garantie】 Het bieden van klanten een aangename koopervaring is onze hoogste prioriteit. Als u niet tevreden bent met de maatlepel, garanderen wij u deze te vervangen door een nieuw product of een volledige terugbetaling.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Meetlepel Schaal Zwart Hoge Precisie Digitale Lepel met LCD Display Nauwkeurige Elektronische Weeglepel voor Thuis Keuken Bakken 500g/0.1g”

There are no reviews yet.