aokuy Digitale visweegschaal, bagageweegschaal, gewicht hanghakweegschaal, 50 kg, lcd-display met achtergrondverlichting, waterdichte tas (batterijen inbegrepen)


17,99

  • 【Grotere haak en handgreep】: bespaar energie door deze elektronische visweegschaal te gebruiken, die een grotere greep en haak heeft, wat een sneller inhaken en wegen mogelijk maakt. Bovendien beschikt de handgreep over een antislip ontwerp om ervoor te zorgen dat je veel stabieler vasthoudt.
  • 【LCD-display met achtergrondverlichting】: de visweegschaal beschikt over een gemakkelijk afleesbaar groot digitaal display voor een beter zicht, ook bij direct zonlicht en beschikt ook over een achtergrondverlichting voor weinig licht en ’s avonds op het strand.
  • 【Automatische Hold-functie】: voor comfortabel lezen wordt de huidige meetwaarde gedurende 60 seconden Opgeslagen; met automatische uitschakeling na 1 minuut blijven de batterijen langer zitten.
  • 【 Snel gewicht 】 De visweegschaal kan alle voorwerpen wegen met een gewicht van 50 g tot 50 kg. Je kunt de weegeenheid kg/lb/oz naar wens vervangen.
  • 【 Bonusschroevendraaier, meetlint en tas 】: dit is niet alleen een weeggereedschap. Het wordt zelfs geleverd met een schroevendraaier om de batterijdeur te verwijderen of te beveiligen. De waterdichte tas maakt het eenvoudiger om de weegschaal veilig op te bergen als hij niet in gebruik is. De geïntegreerde 102 cm band meet de lengte van je vissen.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “aokuy Digitale visweegschaal, bagageweegschaal, gewicht hanghakweegschaal, 50 kg, lcd-display met achtergrondverlichting, waterdichte tas (batterijen inbegrepen)”

There are no reviews yet.