aokuy Digitale visweegschaal, bagageweegschaal, gewicht hangende haakweegschaal, 50 kg, lcd-display met achtergrondverlichting, waterdichte tas (batterijen inbegrepen)


  • 【Grotere haak en handgreep】: bespaar energie door deze elektronische visweegschaal te gebruiken met een grotere handgreep en haak, wat sneller haken en wegen mogelijk maakt. Bovendien beschikt de handgreep over een antislip ontwerp om ervoor te zorgen dat je veel stabieler kunt pakken.
  • 【Lcd-display met achtergrondverlichting】: de visweegschaal beschikt over een gemakkelijk afleesbaar groot digitaal display voor een beter zicht, ook bij direct zonlicht en beschikt ook over een achtergrondverlichting voor weinig licht en ‘s avonds op het meer.
  • 【Auto-hold-functie】: voor comfortabel lezen wordt de huidige gemeten waarde 60 seconden Opgeslagen; met automatische uitschakeling na 1 minuut gaan de batterijen langer mee.
  • 【 Snel gewicht 】 De visweegschaal kan alle voorwerpen wegen met een gewicht van 50 g tot 50 kg. Je kunt de weegeenheid naar wens wisselen.
  • 【 Bonus schroevendraaier, meetlint en tas 】: dit is niet alleen een weeggereedschap. Het wordt zelfs geleverd met een schroevendraaier om de batterijdeur te verwijderen of vast te zetten. De waterdichte tas maakt het eenvoudiger om de weegschaal veilig op te bergen als hij niet in gebruik is. De geïntegreerde 102 cm band meet de lengte van je vissen.

Artikelnummer: B097KT92LG Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “aokuy Digitale visweegschaal, bagageweegschaal, gewicht hangende haakweegschaal, 50 kg, lcd-display met achtergrondverlichting, waterdichte tas (batterijen inbegrepen)”

There are no reviews yet.