ORIA precisieweegschaal, 50 g/0,001 g, precisieweegschaal met kalibratiegewicht, draagbare gramweegschaal, digitale mini-zakweegschaal met tara-functie en stkfunctie


23,99

  • 【Professionele precisieweegschaal】- De Oria-precisieweegschaal heeft een nauwkeurigheid van 0,001 g en een maximaal gewicht van 50 g en minimaal gewicht: 0,006 g. Kan aan een groot aantal precisiemeeteisen voldoen, zoals poeder, diamanten, munten, edelstenen, cosmetica en meer wegen.
  • Tarra-functie – De precisie-tarra-functie verwijdert het gewicht van de container en berekent het nettogewicht. En je kunt het artikel met de telfunctie via de PCS-knop nauwkeurig tellen.
  • 【6 weegeenheden beschikbaar】- Door op de knop “Mode” te drukken kun je de gewenste maateenheden instellen. Hij kan worden omgezet tussen g / oz / ozt / dwt / ct / gn, wat aan de meeste eisen voldoet.
  • 【Doordachte functie】- Het lcd-display met achtergrondverlichting is ook bij weinig licht goed afleesbaar. 180 seconden auto-power-off-functie verlengt de levensduur van de batterij.
  • 【Gemakkelijk te dragen】- Het draagbare en elegante design maakt het klein en compact. Het neemt niet te veel ruimte in, maakt het een professionele zakweegschaal en is gemakkelijk mee te nemen. Als je problemen hebt met het product, neem dan onmiddellijk contact op met de verkoper om een oplossing te vinden.
Artikelnummer: B09GXW5MLS Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA precisieweegschaal, 50 g/0,001 g, precisieweegschaal met kalibratiegewicht, draagbare gramweegschaal, digitale mini-zakweegschaal met tara-functie en stkfunctie”

There are no reviews yet.