ORIA Precisieweegschaal 50 g/0,001 g, digitale milligram weegschaal met LCD-display, laboratorium-digitale weegschaal, sieradenweegschaal, draagbare mini-weegschaal met kalibratiegewichten, tara-functie, PCS-functie, blauw


23,99

Wissen
  • 【Zeer nauwkeurige milligramweegschaal】– Met een zeer nauwkeurig sensorsysteem kunnen elke keer nauwkeurige meetwaarden worden verkregen. De deelwaarde is een nauwkeurigheid van een duizendste gram (0,001 g), en het bereik bedraagt 50 g, wat zeer nauwkeurig is. De zakweegschaal LCD-scherm is verlicht met achtergrondverlichting en de numerieke weergave is duidelijk en gemakkelijk af te lezen.
  • 【6 professionele weegschalen 】– De milligram weegschaal is geschikt voor verschillende weegmetingen met 6 eenheden g, oz, ozt, dwt, ct, enz. Geschikt voor het gewicht van vele lichte objecten zoals diamanten, goud, zilver, munten, edelstenen, cosmetica, thee, poeder en meer.
  • Multifunctionele precisieweegschaal: nauwkeurige tarraverwijdering: stel de houder op de weegschaal en druk op de tarra-knop om het huidige gewicht op nul te zetten. Voor poeder of vloeistoffen kan het nettogewicht van de ingrediënten nauwkeuriger worden gemeten. De telfunctie maakt nauwkeurige tellingen mogelijk die bijzonder nuttig zijn voor kleine deeltjes; batterij- en overbelastingsindicatie, praktisch om de batterij tijdig te vervangen en de levensduur van het product te verlengen.
  • 【Kalibratiefunctie】– Als je tijdens het gehele gebruik onnauwkeurigheid in de zakweegschaal vaststelt, gebruik dan gewoon het bijgevoegde kalibratiegewicht van 50 g en kalibreer je volgens de kalibratiemethode opnieuw op. Je kunt je weegschaal verder nauwkeurig gebruiken.
  • 【Kleine en lichte mini-precisieweegschaal】– Deze professionele elektronische weegschaal is gemakkelijk te vervoeren en wordt geleverd met 2 AAA-batterijen voor de stroomvoorziening, evenals 50G-kalibratiegewichten en pincetten. De transparante beschermhoes kan stof- en winddicht zijn, en de meting is nauwkeuriger. Bij problemen, defecten of beschadigingen van het product neem dan onmiddellijk contact op met de verkoper en wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.
Artikelnummer: B094V4SK1D Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA Precisieweegschaal 50 g/0,001 g, digitale milligram weegschaal met LCD-display, laboratorium-digitale weegschaal, sieradenweegschaal, draagbare mini-weegschaal met kalibratiegewichten, tara-functie, PCS-functie, blauw”

There are no reviews yet.