-5%

Digitale Zakweegschaal, ORIA 50g/0,001g Mini Precisieweegschaal met kalibratiegewicht van 50g en elektrostatische pincet, LCD-scherm met achtergrondverlichting (inclusief batterij)


20,99 21,99

Wissen
  • 【Zeer nauwkeurige milligramweegschaal】Met een zeer nauwkeurig sensorsysteem kunnen elke keer nauwkeurige meetwaarden worden verkregen. De deelwaarde is een nauwkeurigheid van een duizendste gram (0,001 g), en het bereik bedraagt 50 g, wat zeer nauwkeurig is. Het grote lcd-scherm is verlicht met de achtergrond en de numerieke weergave is duidelijk en goed leesbaar.
  • Meerdere weegeenheden: de weegschaal is geschikt voor verschillende weegmetingen met 6 eenheden g, oz, ozt, dwt, ct, gn om uit te kiezen. Of het nu gaat om farmaceutische ingrediënten, poeder, sieraden of iets anders, het is zeer geschikt.
  • 【Multifunctioneel】– Nauwkeurige tarra-verwijdering: zet het reservoir op de weegschaal en druk op de tarra-knop om het huidige gewicht op nul te plaatsen, voor poeder of vloeistoffen kan het nettogewicht van de ingrediënten nauwkeuriger worden gemeten; de telfunctie maakt nauwkeurige tellingen mogelijk die bijzonder nuttig zijn voor kleine deeltjes; batterij- en overbelastingsindicator praktisch om de batterij tijdig te vervangen en de levensduur van het product te vervangen. om te verlengen.
  • Kalibratiefunctie: als je tijdens het gehele gebruik onnauwkeurigheid in de weegschaal opmerkt, gebruik je gewoon het bijgevoegde kalibratiegewicht van 50 g en kalibreer je volgens de kalibratiemethode. Je kunt je weegschaal verder nauwkeurig gebruiken.
  • 【Klein en gemakkelijk op te bergen】– Deze elektronische weegschaal is gemakkelijk te vervoeren en wordt geleverd met 2 AAA-batterijen voor de stroomvoorziening en 50 G-kalibratiegewichten en pincetten. De transparante beschermhoes kan stof- en winddicht zijn, en de meting is nauwkeuriger.
Artikelnummer: B08BZCJNVR Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale Zakweegschaal, ORIA 50g/0,001g Mini Precisieweegschaal met kalibratiegewicht van 50g en elektrostatische pincet, LCD-scherm met achtergrondverlichting (inclusief batterij)”

There are no reviews yet.