Brifit Digitale Zakweegschaal, 20g / 0,001g Milligramschaal, Draagbare Mini Weegschaal met Kalibratiegewichten Pincet, Hoge Precisieweegschaal, Tarra en PCS Functies (Inclusief Batterij)


16,99

Wissen
  • 【HOGE PRECISIE】: Deze digitale weegschaal van Brifit kan tot 20 g wegen in stappen van 0,001 gram. ABS-behuizing met hoge dichtheid beschermt de interne structuur en zorgt voor een nauwkeurige weging. Bewaar uw weegschaal in een schone omgeving.
  • 【20G KALIBRATIEGEWICHT】: Gemakkelijk opnieuw te kalibreren en nauwkeurig te maken, wordt geleverd met een pincet dat kan helpen om professioneler te meten. Het is gemaakt om sterk, duurzaam en zakformaat te zijn voor veel van uw draagbare weegbehoeften, zoals voedsel, tabletten, poeder, edelstenen, munten, sieraden, goud, enz.
  • 【INTELLIGENTE INDICATIE】: De kookschaal kan gebruikers waarschuwen voor laag batterijvermogen, overbelasting en ongelijkmatige plaatsing van het oppervlak. Automatische uitschakeling na 180 seconden inactiviteit, wat bijdraagt ​​aan het behoud van batterijvermogen en efficiëntie.
  • 【6 VERSCHILLENDE METINGEN】: De mini-weegschaal bevat alle benodigde eenheidsmetingen voor eenvoudige gewichtsvertalingen, zet de meting om in g / oz / ozt / dwt / ct / gn in seconden. Handig voor u om de juiste eenheid te kiezen door op de modusknop te drukken.
  • 【COMPACT DESIGN & BACK-LIT】: Het clamshell-ontwerp kan het weegoppervlak beter beschermen. Minimalistisch en compact ontwerp maken het een draagbare zakweegschaal om overal mee naartoe te nemen. Groot LCD-scherm met achtergrondverlichting, digitaal display is groter en gemakkelijker te lezen.
Artikelnummer: B07RZR5HYF Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Brifit Digitale Zakweegschaal, 20g / 0,001g Milligramschaal, Draagbare Mini Weegschaal met Kalibratiegewichten Pincet, Hoge Precisieweegschaal, Tarra en PCS Functies (Inclusief Batterij)”

There are no reviews yet.