Anpress digitale koffieweegschaal met timer, multifunctionele elektrische 3000 g 0,01 oz / 0,1 g, sieradenweegschaal met verlicht LCD-gat in de hanger (batterijen NIET inbegrepen)


18,99

  • 【 Koffie- en kookweegschaal 2-in-1 】 Koffieweegschaal gram, twee modi: timer en tare. De elektronische koffieweegschaal beschikt over een ingebouwde timer voor het koken en instellen van je koffie om de consistentie van elke kopje koffie te garanderen. Met digitale keukenweegschaal: ook je koken wordt eenvoudiger. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over te veel of te weinig ingrediënten in je gerechten te geven
  • Multifunctionele en zeer nauwkeurige weegschaal: De zeer nauwkeurige sensor kan snel en nauwkeurig reageren; weegeenheden: oz, lb, g, g/ml, die veel levensmiddelen in de keuken gedurende 0,1-3 kg kan wegen. Het kan absoluut een digitale levensmiddelenweegschaal of keukenweegschaal zijn.
  • 【Gemakkelijk te reinigen】 Slank design met een gratis koffiemok. Anpress biedt jou. Ook als koffie of vloeistof op het weegoppervlak spatt, is het zo eenvoudig om het in te pakken en de hele tijd schoon te houden.
  • Eenvoudig te bedienen met 4 knoppen: in- en uitschakelen voor het in- en uitschakelen van de weegschaal. Eenheden voor eenheidconversie: oz-lb-g-g-ml-ml. Tara om gewicht nul terug te zetten. Start/stop voor starttijd of stop (opmerking: Druk lang op de start/stop-knop om de tijd weer op nul te zetten)
  • 【Geweldig design】 De multifunctionele druppelweegschaal met een helder lcd-scherm verlicht door een lichtblauwe achtergrondverlichting. Het pakket bevat: 1 x elektronische koffieweegschaal, 1 x dienblad, 1 x koffiekopmat, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet beschikbaar in het Nederlands). Als je problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn er altijd bij.
Artikelnummer: B0759J83GT Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Anpress digitale koffieweegschaal met timer, multifunctionele elektrische 3000 g 0,01 oz / 0,1 g, sieradenweegschaal met verlicht LCD-gat in de hanger (batterijen NIET inbegrepen)”

There are no reviews yet.