YUNMAI Lichaamsvetweegschaal, Bluetooth personenweegschaal, lichaamsanalyseweegschaal met app, slimme weegschaal voor lichaamsvet, spiermassa, BMI, voor iOS en Android, groter weegoppervlak, ITO-glas, tot 180 kg, zwart


28,59

  • Bluetooth-verbinding en app-bewaking: verbind de Yunmai lichaamsanalyseweegschaal via Bluetooth met je mobiele telefoon en volg 10 lichaamsgezondheidsmeetwaarden zoals BMI, lichaamsvetgehalte en meer op de intelligente app. Deze weegschaal ondersteunt zowel iOS als Android. Download gewoon de app en begin je intelligente leven
  • Oplaadbaar via USB en hoge batterijcapaciteit: in plaats van de batterijen regelmatig te vervangen, kun je met de oplaadbare intelligente Yunmei-USB-personenweegschaal een aanzienlijk economischer leven leiden. De ingebouwde lithium-ion-accu beschikt over een grote capaciteit van 1000 mAh, die na een volledige lading meer dan 180 dagen houdt, waardoor je geld en tijd bespaart.
  • ITO-coating en precisie-sensoren: uitgerust met ITO-gecoat glas, verbeterde BIA-chips en nauwkeurige sensoren is de intelligente bluetooth lichaamsanalyseweegschaal van Yunmai voor de hoogste nauwkeurigheid gebouwd. Hij meet in stappen van 0,05 kg met een capaciteit van 180 kg, is geschikt voor de meeste mensen en levert nauwkeurige gegevens.
Artikelnummer: B09BN4ZD5J Categorie:
Merk

YUNMAI

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “YUNMAI Lichaamsvetweegschaal, Bluetooth personenweegschaal, lichaamsanalyseweegschaal met app, slimme weegschaal voor lichaamsvet, spiermassa, BMI, voor iOS en Android, groter weegoppervlak, ITO-glas, tot 180 kg, zwart”

There are no reviews yet.