Vitafit Digitale weegschaal personenweegschaal, toewijding aan zeer nauwkeurige technologie voor personenweegschaal vanaf 20 jaar, gewichtsweegschaal met kristalheldere led en step-on, 180 kg, zwart


19,99

  • Hoge precisiegarantie: Met meer dan 20 jaar ervaring in de weegschaal hebben wij de weegschaal met de beste technologie en expertise ontwikkeld en garanderen een hoge nauwkeurigheid van 0,1 lb/0,05 kg gedurende de gehele levensduur van de weegschaal.
  • Eenvoudig te gebruiken: de weegschaal wordt gebruikt up-to-date digitale technologie, samen met vele vriendelijke functies, inclusief: Auto-kalibratie, automatische stap op, auto-power-off, comfortabel groot platform in 11″ x 11″, 3 * AAA batterijen inbegrepen, 3-eenheden schakelaars: lb / kg / st, en hoge precisie in het volledige weegbereik.
  • Gemakkelijk zichtbare LED: De digitale personenweegschaal is uitgerust met een kristalheldere led in grote cijfergrootte, die speciaal is ontworpen voor het heldere weergeven van cijfers onder alle omstandigheden en gedurende de gehele levensduur van de batterijen dezelfde helderheid behoudt.
  • Origineel design: De weegschaal is ons originele design met het idee: Modern en elegant. Ons hele team wenst oprecht dat het niet alleen de perfecte weegschaal voor je lichaamsgewicht is, maar ook een perfecte decoratie in je badkamer, slaapkamer of woonkamer.
  • Naast onze digitale weegschaal is onze fabriek in 2001 opgericht. Ons eersteklas kwaliteits- en sociale managementsysteem is gecertificeerd door ISO en sociale accountability. Vitafit: Geïnspireerd door het leven, voor een beter leven.
Buy On Amazon
Artikelnummer: B09FLN6TR5 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vitafit Digitale weegschaal personenweegschaal, toewijding aan zeer nauwkeurige technologie voor personenweegschaal vanaf 20 jaar, gewichtsweegschaal met kristalheldere led en step-on, 180 kg, zwart”

There are no reviews yet.