Smart Bluetooth personenweegschaal met lichaamsvetanalyse, digitale testwinge 2023, digitale lichaamsanalyseweegschaal met lichaamsvet en spiermassa, lichaamsanalyseweegschaal met toepassingen (zwart)


€ 21,62

  • De app is eenvoudig te bedienen en kan in de App Store worden gedownload. De gegevens in de app kunnen met Samsung Health, Fitbit worden gesynchroniseerd.
  • Analyses van 13 belangrijke lichaamsgegevens: intelligente lichaamsanalyseweegschaal bewaken 13 belangrijke lichaamsgegevens: lichaamsgewicht, lichaamsvet, water, skeletspieren, spiermassa, botmassa, eiwit, BMI (lichaamsmassa-index), BMR (basale stofwisselingssnelheid). Met deze meetset heb je de mogelijkheid om nauwkeurigere en hogere gegevens te hebben. Gedetailleerde details over je fitness.
  • Bewaakt je fitness: de app helpt je om doelen te stellen, historische gegevens op te slaan en je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse voortgang bij te houden. De intelligente weegschaal kan de gegevens van alle gezinsleden opslaan en volgen. Ongeacht wie de persoonlijke schalen verhoogt, de gegevens en analyses zijn direct beschikbaar.
  • Belangrijke opmerkingen: voordat je gaat meten, moet je schoenen en sokken uittrekken. Leg de weegschaal op een harde en vlakke ondergrond en stap kort op de weegschaal om te beginnen met kalibreren.
  • Technische details: 4 zeer nauwkeurige sensoren, maximale capaciteit 180 kg in stappen van 0,05 kg, eenvoudig inschakelen zodra je erop staat, automatisch in- en uitschakelen verbetert de levensduur van de batterij. 3 x AAA-batterijen inbegrepen.
Artikelnummer: B0CPYRJMW5 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smart Bluetooth personenweegschaal met lichaamsvetanalyse, digitale testwinge 2023, digitale lichaamsanalyseweegschaal met lichaamsvet en spiermassa, lichaamsanalyseweegschaal met toepassingen (zwart)”

There are no reviews yet.