Robi S9 Personenweegschaal – Smart Weegschaal – Lichaamsanalyse – Zwart

Robi
Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • 【15 lichaamsmeting】 De Robi S9 intelligente weegschaal biedt je 15 soorten lichaamsmetingen met een eenvoudige stap. Regelmatige metingen maken het mogelijk om je te informeren over je gezondheidstoestand en je waardevolle informatie over gewichtsbeheer te verkrijgen.
  • 【Makkelijk in gebruik】Fitdays is verkrijgbaar in de Google Play en in de App Store. De verbinding gebeurt in enkele seconden en je kunt de app altijd openen om je gegevens te bekijken en te werken.
  • 【Onbeperkt aantal gebruikers】 De App maakt het mogelijk om verschillende profielen tegelijkertijd te maken en de eigenschappen op te slaan, om je gezin gezond te houden.
  • 【Eenvoudige bediening】 Het VA kleurendisplay maakt eenvoudig aflezen mogelijk. Het geeft je gewicht aan zodra je op de weegschaal stapt. Om stroom te besparen, schakelt de weegschaal automatisch uit als er na 10 seconden geen gebruik plaatsvindt.
  • 【Gegevenssynchronisatie via de App】De app van Fitdays is compatibel met iOS 8.0 of hoger en Android 4.3 en hoger. De gegevens van de app worden automatisch via Bluetooth of Apple Health, zodat je je resultaten en vooruitgang in real-time kunt zien (tabellen, afbeeldingen enz.). Je kunt ook je ideale gewicht instellen en elke dag de vooruitgang volgen.

Artikelnummer: B08ZL83V8L Categorie:
Merk

Robi

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robi S9 Personenweegschaal – Smart Weegschaal – Lichaamsanalyse – Zwart”

There are no reviews yet.