Retoo Digitale Bluetooth lichaamsvetweegschaal met lichaamsanalyseweegschaal, gehard glas, personenweegschaal met app iOS & Android, slimme weegschaal voor spiermassa, lichaamsvet, BMI, water, skeletspieren, BMR, zwart


26,98

  • Onhoeveelheid van de parameters voor het meten – de weegschaal maakt dergelijke parameters mogelijk, zoals: gewicht, lichaamsgewicht, spiermassa, vetweefselmassa, watermassa, botweefselmassa, botweefselmassa, botweefsel in %, watergehalte in %, vetgehalte in het organisme in %, spiergehalte in het organisme, BMI, controle van het niveau van obesiteit, controle van het juiste gewicht, BMR – dagelijkse behoefte voor calorieën. en controle van de voortgang. te meten. Het geheugen maakt de analyse van de resultaten mogelijk.
  • Toepassing op de telefoon: registreer de metingen en bewaak je eigen gewicht en gebruik de lichaamssamenfunctie in de toepassing “OKOK International”, die hiervoor wordt bepaald. Het is voldoende dat je ze op je smartphone of tablet installeert. Als je oefent of het dieet verandert, kun je dankzij het gemak controleren hoe de samenstelling van je lichaam verandert. Vanaf nu kun je de metingen elke dag analyseren.
  • Gehard glas dat eenvoudig te reinigen is. De onderzetter van de keukenweegschaal is gemaakt van zeer sterk, gehard glas met een dikte van zelfs 4 mm, dat meer bestand is tegen scheuren en daardoor is de weegschaal zeer eenvoudig te reinigen. De glaslaag is antibacterieel en daardoor is het eenvoudiger om de netheid op de weegschaal te behouden. Het volstaat om ze met een vochtige doek of spons af te vegen. Gemonteerd glas stijgt ook het gewicht van het apparaat zelf.
  • Automatisch uitschakelen en antislipvoeten: de weegschaal schakelt zichzelf uit als hij voor bepaalde tijd niet wordt gebruikt en daardoor bespaart hij op deze manier de batterijen, zelfs als we ze uit te schakelen vergeten. De voeten zijn antislip en daardoor blijft de weegschaal stevig op de grond zitten. Het maximale gewicht van de gebruiker die de weegschaal bedient, bedraagt zelfs 180 kg. De set bevat 2 AAA-batterijen. Alles wordt verpakt in een elegante originele verpakking.
  • Leesbaar display en compact: het apparaat voor het wegen heeft een leesbaar en verlicht lcd-display op het voorpaneel. Het display maakt het aflezen van de resultaten van de metingen en de temperatuur van de omgeving mogelijk en daardoor is er ook informatie over of het in de kamer warm of koud is. De weegschaal toont ook de stand van de energie van de batterij, waardoor het mogelijk is om het niveau van het opladen van de weegschaal te controleren. Dankzij de compacte afmetingen kun je ze overal meenemen of inpakken.
Artikelnummer: B09H72KSDQ Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Retoo Digitale Bluetooth lichaamsvetweegschaal met lichaamsanalyseweegschaal, gehard glas, personenweegschaal met app iOS & Android, slimme weegschaal voor spiermassa, lichaamsvet, BMI, water, skeletspieren, BMR, zwart”

There are no reviews yet.