RENPHO Digitale Badkamer Schaal, Lichaams- en Spiervet Schaal met App, 13 Viscerale en Spier BMI Gewichtsmetingen, Meerdere Gebruikers, Tot 400 lbs/180 kg Capaciteit

(1 klantbeoordeling)

26,91

  • 4 zeer nauwkeurige sensoren, max. Draagkracht 180 kg, verdeling in stappen van 0,05 kg/0,1 lb stappen, automatische kalibratie, automatische uitschakeling.
  • Analyseert 13 belangrijke lichaamsgegevens – Renpho lichaamsanalyseweegschaal gebruikt de bioelektrische impedantie-analyse (BIA) technologie voor het bepalen van de 13 belangrijke lichaamswaarden: gewicht, BMI, lichaamsvet, watergehalte, botmassa, onderhuids en visceraal vet, skeletspieren, spiermassa, eiwitten, vetvrij lichaamsgewicht, biologische leeftijd, basisset. Deze meetmethode is niet geschikt voor kinderen.
  • Eenvoudig inschakelen bij het betreden, 20 offline gegevens kunnen worden opgeslagen, zodra het apparaat weer is verbonden, worden de gegevens met de toepassing gesynchroniseerd. Ook zonder smartphone kun je altijd wegen. Wijziging van gewichtseenheden via de app in lb, kg, st, st: lb.
  • De Renpho Health app is eenvoudig te bedienen en kan gratis uit de App Store of Google Play worden gedownload. Compatibel met Samsung Health, Fitbit, Apple Health en Google Fit, de meetgegevens kunnen worden gesynchroniseerd. Download vrienden en ruil via vooruitgang of nieuwigheden op Twitter, Facebook en Instagram.
  • Belangrijke opmerkingen – voor het meten trek de schoenen en sokken uit. Ga de weegschaal alleen op blote voeten staan. Je voeten moeten alle 4 elektroden aanraken. De weegschaal moet op een harde en vlakke ondergrond worden geplaatst. Tapijten of andere zachte ondergronden beïnvloeden de meetnauwkeurigheid. Alleen het lichaamsgewicht is op het scherm direct leesbaar, de andere waarden worden in de app weergegeven.
Categorie:
Merk

RENPHO

Based on 1 review

4.0 overall
0
1
0
0
0

Add a review

  1. Digitale Weegschalen

    We zijn dol op deze weegschaal. Dit is eigenlijk onze tweede aankoop van deze omdat we er zo dol op waren dat we in een steungroep gewichtsverlies klas zitten en er zijn ongeveer 15 mensen. Dus ik stelde deze weegschaal voor met de app en het is een grote hit. Elke persoon heeft zijn eigen profiel. Het werkt geweldig. Hun info is opgeslagen en alles is er. Ik heb er ook een thuis die mijn man en ik gebruiken en het is geweldig. Ik hou van alle informatie die er in kan worden opgeslagen en ik hou van hoe het je voortgang opslaat. Je kunt zien hoe je er een paar maanden geleden voorstond. Ik raad dit product ten zeerste aan, niet alleen voor de prijs maar ook voor de gebruiksvriendelijke app die er ook voor je is voor extra ondersteuning.

    Digitale Weegschalen