Lescale P1 Lichaamsvetweegschaal met handsensoren, lichaamsanalyseweegschaal met app, weegschaal met lichaamsvet en spiermassa, personenweegschaal met lichaamsvetanalyse voor 24 gebruikers, 19


€ 111,26

  • Uitgebreide analyse van de lichaamssamenstelling: deze op acht elektroden gebaseerde lichaamsvetanalyse is onafhankelijk van leeftijd en geslacht en gebruikt echte lichaamssamenstellingsgegevens door uw vier ledematen en bovenlichaam direct te meten. De professionele rapporten bieden een duidelijke weergave van de verdeling van lichaamsdiagrammen van meerdere meetwaarden, zodat je de ontwikkeling van je lichaamsvet en spieren kunt ontwikkelen en zo heel gericht kunt trainen.
  • 19 gegevens en trends: deze lichaamsvetweegschaal met app biedt een nauwkeurige meting en analyse van lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, watergehalte van het lichaam, spiermassa, botmassa, onderhuids vet, buikvet, enz. En het levert gedetailleerde verloopsamenstelling over dagen, weken, maanden of zelfs jaren en kan je fitnessplan voortdurend aanpassen.
  • Eenvoudig te gebruiken: na het aansluiten van de app en het uitvoeren van de eerste meting kan de weegschaal acht centrale parameters meten en op het grote, eenvoudig te lezen VA-kleurendisplay weergeven, zonder dat je je app elke keer hoeft aan te sluiten, namelijk gewicht, BMI, lichaamsvet, watergehalte, spiermassa, botmassa, lichaamsleeftijd en lichaamstype. Er kunnen 24 records worden opgeslagen en automatisch met de app worden gesynchroniseerd, zodra je telefoon met het lichaam wordt gesynchroniseerd. vetweegschaal testwinnaar is verbonden.
  • Intelligent gegevensbeheer: deze intelligente handsensor voor lichaamsvet maakt het mogelijk om tot 24 gebruikersprofielen te maken, met individueel gegevensbeheer en automatische gebruikersherkenning. De app biedt de mogelijkheid om gegevens met Apple Health, Google Fit, Fitbit en Samsung Health te delen, zodat je je gezondheid heel gemakkelijk kunt beheren. Bovendien kun je via “Fitdays” met vrienden delen wat je al hebt bereikt.
  • Hoge kwaliteit en nauwkeurigheid: deze slimme weegschaal met app spiermassa is uitgerust met vier zeer nauwkeurige sensoren en de nieuwste BIA-technologie, hij kan je lichaamsgewicht met een nauwkeurigheid van 100 g volgen en een gewicht van maximaal 400 lb verwerken, bovendien past het ITO-gecoate sensorbereik zich aan elke voetmaat aan. De gewichtseenheid is vrij te kiezen (lb, kg, st). Hij kan via USB worden opgeladen en na het eerste volledige opladen 200 keer worden gebruikt.

Artikelnummer: B0CFGDCH5F Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lescale P1 Lichaamsvetweegschaal met handsensoren, lichaamsanalyseweegschaal met app, weegschaal met lichaamsvet en spiermassa, personenweegschaal met lichaamsvetanalyse voor 24 gebruikers, 19”

There are no reviews yet.