Honor Scale 2 intelligente lichaamsvetweegschaal, bluetooth, 14 sleutelweergaven (BMI/gewicht/hartslag/lichaamsanalyse)


42,99

  • * 14 lichaamscontroleweergave: gewichten, BMI, lichaamsvet-index, skeletspieren, lichaamstype, metabolische basalindex, TBW-lichaamswater, visceraal vetgehalte, eiwitten, botmineraalgehalte, vetvrij gewicht, lichaamswaarde, lichaamsleeftijd, hartsnelheid. Ook als je geen telefoon in je hand hebt, kun je het altijd wegen en de gegevens van de smart-weegschaal worden met de app gesynchroniseerd.
  • * HUAWEI TruFitTM: analysealgoritme van de lichaamssamenstelling. Dit betekent dat op basis van parameters zoals de menselijke biologische impedantie, gecombineerd met de uitgebreide gegevenstest en de IA-technologie door indicatoren voor lichaamssamenstelling en conditieniveau te meten. Meetbereik 2,5 – 150 kg (ook lbs) Gedetailleerde indicatoren tekenen historische veranderingen op, die de basis zijn voor een nauwkeurige instelling van het trainingsplan en vetafbraak
  • * Nauwkeurige meting: verbeter de weegindeling tot 100 g (0,1 kg) met de weegchip, die een innovatieve architectuur en een filteralgoritme gebruikt om storingen effectief te weerstaan en de signaalverhouding te verbeteren; en 24-bits ADC voor hoge precisie. Meting van de bluetooth-verbinding, synchronisatieweergave vanaf de app-pagina, tot 200 historische gegevens worden buiten de kabel opgeslagen, synchroniseert automatisch gegevens met de bluetooth-verbinding
  • * Intelligente herkenning: verbind tot 5 telefoonaccounts van mobiele telefoons, elke parel verbindt tot 10 gebruikers, zodat in totaal 50 gebruikers zijn. Volgens historische gegevens kunt u de gebruikers intelligent identificeren zodat de gegevens intelligent naar het betreffende account worden verzonden. Scale detecteert gebruikers die volgens hun indexen worden opgeslagen (gebruikers kunnen zich nog aanmelden als ze niet automatisch worden gedetecteerd)
  • * Exquisit en compact: afmetingen van de weegschaal 260 x 260 x 21,5 mm. De ring op het schaaloppervlak toont een verborgen led-scherm van persoonlijkheid, mooi en duidelijk te lezen. Ondersteunt OTA-updates en vereist Android 4.4 of hoger.
Categorie:
Merk

HONOR

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Honor Scale 2 intelligente lichaamsvetweegschaal, bluetooth, 14 sleutelweergaven (BMI/gewicht/hartslag/lichaamsanalyse)”

There are no reviews yet.