Active Era slimme weegschaal die lichaamsvet meet – digitale weegschaal met Bluetooth en 15 essentiële functies – zeer exact lichaamsgewicht, body mass index (BMI), visceraal vet – gratis smartphone-app (Wit)

(1 klantbeoordeling)

24,99

 • Smart Phone Sync: Deze weegschaal met app maakt moeiteloos verbinding met de Apple Health, Google Fit en Fitbit apps voor een compleet inzicht in je lichaamssamenstelling en fysieke welzijn. Volg en breng je vooruitgang na verloop van tijd in kaart met de gratis en gebruiksvriendelijke Active Era Smart App voor iPhone en Android.
 • 15 Essentiële Metingen: Deze digitale weegschaal maakt gebruik van toonaangevende BIA-technologie voor nauwkeurige gegevens over de lichaamssamenstelling, waaronder gewicht, Body Mass Index (BMI), lichaamsvetpercentage, visceraal vet, lichaamswaterpercentage, spiermassa, botmassa, BMR en metabole leeftijd. Allemaal te bekijken op de Active Era Smart App.
 • Hoge precisie meting: Ontworpen met 8 zeer geavanceerde gewicht en samenstelling sensoren met 0,1kg nauwkeurigheid. Kies uit 3 meeteenheden: st / kg / lb met een maximum gewicht van 28 stone / 180kg / 400lb.
 • Meerdere Gebruikersprofielen: De Active Era smartphone-app maakt een onbeperkt aantal gebruikersaccounts mogelijk, elk met maximaal 24 profielen. Hierdoor kunnen gezinsleden of fitness-studenten makkelijk worden gevolgd. Gebruik de gastmodus voor bezoekers. Of gebruik het als babyweegschaal met de babymodus. Weeg jezelf zonder je telefoon voor een onmiddellijke st/kg/lb gewichtsaflezing.
 • Slank duurzaam ontwerp: Ontworpen met een ultra-sterk 6 mm gehard glazen platform, 4 anti-slip veiligheidskussens en ontworpen in onze handtekening ijs wit, deze schaal is de perfecte aanvulling op elke badkamer, sportschool of fitness studio.
 • Batterijen: ‏ : ‎ 2 AAA batterijen vereist. (inbegrepen)
 • Productafmetingen ‏ : ‎ 28 x 28 x 2.4 cm; 1.5 kg
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
 • Fabrikant ‏ : ‎ Active Era
 • ASIN ‏ : ‎ B07SGDBLG7
 • Fabrikantreferentie ‏ : ‎ BS-05W-UK-FBA
 • Land van herkomst ‏ : ‎ China
Artikelnummer: B07SGDBLG7 Categorie:

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Digitale Weegschalen

  De weegschaal is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en zodra je de app hebt gedownload, hoef je alleen maar je Bluetooth aan te sluiten en de app doet de rest. Ik had een klein probleem met het instellen van een streefgewicht omdat het maximum 180 pond was, maar zodra ik mezelf woog werd het hele bereik beschikbaar, dus houd dit in gedachten bij het instellen van een profiel als je een zwaarder gewicht hebt.

  Ik merkte wat verschillen in de aflezing van 1-2 kg, afhankelijk van waar in de badkamer mijn weegschaal was geplaatst, maar als je ze op dezelfde plaats houdt of elke keer dezelfde plaats gebruikt, is er geen probleem, maar dit is, in mijn ervaring, hetzelfde voor alle weegschalen. De app synchroniseert niet met Samsung Health, wat jammer is, maar het zou iets kunnen zijn dat de ontwikkelaars en Active Era in de toekomst toevoegen, maar het duurt een paar seconden om handmatig te updaten en ik kocht ze meer voor de nauwkeurigheid dan voor het synchroniseren met apps, dus laat dat je niet afschrikken. Geweldige weegschaal voor een geweldige prijs

  Digitale Weegschalen