InLoveArts Zware industriële hangende weegschaal (1000 kg geel) draadloze ranweegschaal, elektronische kraanweegschaal, hoge precisie, industriële radioweegschaal, smart digitale weegschaal, opladen met LCD-display


78,90

Wissen
  • [Eenvoudig af te lezen] – met het superheldere, lcd-display met achtergrondverlichting kun je de parameter eenvoudig op het scherm aflezen, ongeacht of het in de zon of in een donkere omgeving ligt. Het echte scherm is helderder en duidelijker dan wat op de afbeelding te zien is.
  • [Afstandsbediening] – je kunt de eenheid eenvoudig tussen kg en lb wijzigen en de weegschaal via de afstandsbediening in- en uitschakelen. Deze functie is bijzonder praktisch als je hem hoog ophangt, omdat je hem niet steeds weer hoeft te verwijderen.
  • [Hoge nauwkeurigheid] – de weegschaal is uitgerust met geïntegreerde schakelcircuits en zeer nauwkeurige zeven, die nauwkeuriger zijn dan producten met een apart design. Het kan 1,25 keer veilig worden overladen.
  • [Robuust] – de zeer sterke haken en sluitingen van roestvrij staal zijn robuust en onbreekbaar, waardoor de veiligheid bij het gebruik wordt gewaarborgd. De behuizing van aluminiumlegering is zeer robuust om roest en stoten te voorkomen.
  • [Eenvoudig te bedienen] – de weegschaal is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Je kunt eenvoudig in enkele minuten beginnen. Bovendien beschikt hij over batterijbewaking, overbelastingsalarm/-opname en 3-punts lineaire correctiefuncties.
Artikelnummer: B081RXPJ7M Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “InLoveArts Zware industriële hangende weegschaal (1000 kg geel) draadloze ranweegschaal, elektronische kraanweegschaal, hoge precisie, industriële radioweegschaal, smart digitale weegschaal, opladen met LCD-display”

There are no reviews yet.