3000 kg / 1 kg elektronische weegschaal voor kraanweegschaal, hangweegschaal, digitale haak, hangweegschaal, kraanweegschaal, met led-display en afstandsbediening, verzending vanuit Duitsland


  • ☛ De kraanweegschaal 1OCS-TS -3000 kg is speciaal ontwikkeld voor gebruik in stationaire en mobiele handel. De weegschaal is exclusief ontworpen voor dagelijks gebruik. De weegschaal onderscheidt zich door zijn enorme belastingsgrens en zijn robuustheid. De kraanweegschaal 1OCS-TS -3000 kg is gemaakt van extreem sterk gietijzer.
  • ☛ De waterpas OCS-TS -3000 kg kan tot 3000 kg wegen en bereikt daarbij een fenomenale nauwkeurigheid van 1 kilogram. Daardoor is de weegschaal optimaal uitgerust voor dagelijks gebruik op de bouwplaats of in de handel. De precisie, met tegelijkertijd groot meetbereik maakt het mogelijk om met slechts één weegschaal de gehele bandbreedte af te dekken.
  • ☛ De kraanweegschaal OCS-TS -3000 kg overtuigt vooral door zijn compactheid dat de weegschaal handig blijft, maar natuurlijk tegelijkertijd zeer robuust en resistent is ontworpen. Het totale gewicht bedraagt slechts 11 kilogram en is daarmee in het instapprijsbereik bijvoorbeeld wat betreft prestaties tot grootte.
  • ☛ Het bekendste kenmerk van de OCS-TS kraanweegschaal van 3000 kg is zijn buitengewone veelzijdigheid. Natuurlijk heeft de weegschaal alle benodigde toetsen voor een snelle en eenvoudige bediening, zodat er altijd een wrijvingsloze werking gegarandeerd is.
  • ☛ Maar echt uitstekend zijn de talloze instelmogelijkheden van de OCS-TS -3000 kg, de bediening gebeurt intuïtief en zal elke hobbyister, bouwvakker of magazijnladder volledig inspireren. Het is mogelijk om een groot aantal aangepaste instellingen aan te passen, zodat de weegschaal zich altijd perfect aan de behoeften van de gebruiker aanpast. Uitstekend is daarbij ook de eenvoudige en zelfverklarende menunavigatie van de OCS-TS -3000 kg.
Artikelnummer: B07J5MD7B5 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “3000 kg / 1 kg elektronische weegschaal voor kraanweegschaal, hangweegschaal, digitale haak, hangweegschaal, kraanweegschaal, met led-display en afstandsbediening, verzending vanuit Duitsland”

There are no reviews yet.