Hoosiwee Digitale kofferweegschaal, 50 kg, 10 g, draagbare hangweegschaal, zakweegschaal, LCD-display met achtergrondverlichting, tarrafunctie

Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • Het voordeel van de hoosiwee accurate bagageweegschaal: ontworpen met een exquise naar buiten, comfortabel te dragen, nauwkeurig wegen, betrouwbaar voor functie en bestand tegen trillingen. Deze weegschaal is licht en compact voor al je draagbare weegtaken.
  • Groot vermogen van de Hoosiwee elektronische weegschaal: zeer nauwkeurig sensorsysteem, maakt het mogelijk om een maximale draagkracht van 50 kg en leesbaarheid van 10 g te wegen, om je een nauwkeurige en nauwkeurige weetsessie te garanderen.
  • De aanraakgevoelige toetsen, de grote cijfers en het contrastrijke lcd-display met blauwe achtergrondverlichting vergemakkelijken het aflezen onder alle lichtomstandigheden.
  • Weegeenheden: kg. Ook met de functies van Tare, Auto-nul en auto-off, eenheidsuitwisseling en blauwe achtergrondverlichting.
  • Wat kun je ermee doen: gebruik de kofferweegschaal van Hoosiwee om een veelzijdig scala van objecten te meten. Het is zeer geschikt voor reizen, winkelen of outdoor-activiteiten. Het is het perfecte nieuwe weeggereedschap.

Artikelnummer: B07K29PWNK Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hoosiwee Digitale kofferweegschaal, 50 kg, 10 g, draagbare hangweegschaal, zakweegschaal, LCD-display met achtergrondverlichting, tarrafunctie”

There are no reviews yet.