Slimme voedselweegschaal, digitale weegschalen voor voedselons en gram met APP, keukenweegschalen digitaal gewicht voor dieet, calorieweegschaal met voedingscalculator voor gewichtsverlies, bakken, koken (2,8 g nauwkeurigheid)


  • 【Krijg eenvoudig 12 voedingsfeiten】 Wil je de calorieën in je Keto-snack, dieetmaaltijd of recept weten? Zoek gewoon de naam van voedsel of scan de streepjescode via “Foodiet” APP, dan kunt u met de voedselgewichtschaal gemakkelijk voedsel analyseren met 12 voedingsstatistieken zoals dagelijkse calorie, vet, suikerinname, enz., Maak het selecteren van een gezondheidssnack en dieet gemakkelijker! Naast meer dan 1 miljoen USDA voedseldatabase inbegrepen, worden maatwerk van uw eigen voedselgegevens en recepten ook ondersteund door deze APP.
  • 【De voortgang van calorieën en macro’s bewaken】 Hoe kan ik de voedselinname van gisteren volgen? Geen zorgen! Foodiet APP is ontworpen om uw gezondheidsdoel te stellen en vooruitgang te boeken voor een slimme gezonde levensstijl. Het slaat automatisch uw dagelijkse inlaten op en organiseert deze gegevens in de vorm van grafieken. Bovendien kan het uw gegevens synchroniseren met Apple-Health en Fit-bit, verder helpen met uw gewichtsverlies reis. Een leuk hulpmiddel voor Keto dieet, gewichtsverlies of bodybuilding!
  • 【5 nauwkeurige metingen】 Ontworpen met 4 uiterst nauwkeurige belastingssensoren, weegt de keukenweegschaal betrouwbaar en gemakkelijk ingrediënten of vloeistoffen in 5 eenheden: lb.oz/g/fl.oz/ml (melk), meet items tot 5 kg met stappen van 0,1 oz/1 g. Of u nu het ingrediëntenaandeel van een cake of de hoeveelheid smaakmakers wilt regelen, het voldoet perfect aan uw behoeften!
  • 【Gemakkelijk te scheuren】 Met one-touch tarrafunctie heb je geen problemen meer met complexe stappen om nettogewicht te krijgen! Druk alleen op tarraknop om het gewicht van de container te verwijderen en nauwkeurige uitlezingen van ingrediënten te krijgen. Deze macroweegschaal kan ook continu taren, maakt het gemakkelijk om het exacte gewicht te krijgen zonder de kom te veranderen.
  • 【Lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen】 Gemaakt van FDA kwaliteit plastic materiaal, compact en lichtgewicht (200g) ontwerp maakt de kleine voedselweegschaal perfect een aanvulling op elke keukenomgeving en gemakkelijk op te bergen in een lade, kast of reistas. Inclusief 2 muntbatterijen, de bakschaal wordt automatisch uitgeschakeld om energie te besparen als er binnen 2 minuten geen handelingen zijn.

Artikelnummer: B09WJ3FZDG Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Slimme voedselweegschaal, digitale weegschalen voor voedselons en gram met APP, keukenweegschalen digitaal gewicht voor dieet, calorieweegschaal met voedingscalculator voor gewichtsverlies, bakken, koken (2,8 g nauwkeurigheid)”

There are no reviews yet.