RENPHO Keukenweegschaal Slimme Voedselweegschaal, Digitale Kookweegschaal met Voedingscalculator voor wegen Bakken Keto Marco Dieet met LED-display en slimme app, capaciteit 22lb/10kg

Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • Tarrafunctie en 5 meeteenheden – Opmerking: er is geen aan / uit-knop. Druk één seconde op het weegschaalplateau of plaats een voorwerp van meer dan 200 gram om de weegschaal in te schakelen. Renpho voedselweegschaal heeft de tarrafunctie om het gewicht van de container tijdens gebruik direct te verwijderen. U hoeft de container niet meer te vervangen. U kunt de meeteenheden eenvoudig omrekenen tussen lb:oz, oz, ml, g en fl.oz met de UNIT-knop.
  • Maximale capaciteit 22lb/10kg – Deze slimme voedselweegschaal kan wegen van 1g/0.002lb tot 10kg/22lb in stappen van 1g/1ml/0.05oz/0.1fl.oz, en levert nauwkeurige metingen met 4 uiterst nauwkeurige sensoren.
  • Werken met de slimme app – Download de “Gennec”-app in de Apple Store of Google Play. Het stelt meerdere voedselgegevens voor, werkt met Bluetooth 5.0 of hoger en synchroniseert met Apple Health. Analyseer voedsel en bereken de inname van calorieën, vet en koolhydraten tot 25 ingrediënten en geef een gedetailleerd innamerapport om Marco te volgen of een doel te stellen. Perfect voor Keto, dieet, gewichtsverlies.
  • Koffietimerfunctie – De koffietimerfunctie geeft de verhouding tussen koffiebonen en water weer, registreert de tijd en het gewicht van de bonen. Gecombineerd met de voedingsschaal, keukenweegschaal en koffieweegschaal samen, houdt het elke maaltijd bij en houdt het een logboek bij om de dagelijkse inname te regelen.
  • LED-display en gehard glas – Strak ontwerp met duidelijker digitaal LED-display en waterdicht gehard glazen oppervlak, gemakkelijk schoon te maken. Het gatontwerp aan de achterkant van de voedselweegschaal kan in de keuken worden opgehangen om ruimte te besparen. Groot formaat: 8,3 x 6,3 x 0,75 inch. Afmetingen LED-monitor: 1,2 x 2,0 inch. Het pakket wordt geleverd met 3xAAA-batterijen.

Artikelnummer: B08X1H8NPX Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “RENPHO Keukenweegschaal Slimme Voedselweegschaal, Digitale Kookweegschaal met Voedingscalculator voor wegen Bakken Keto Marco Dieet met LED-display en slimme app, capaciteit 22lb/10kg”

There are no reviews yet.