NUTRI FIT Oplaadbare digitale keukenweegschaal, USB elektronische voedselweegschaal, hoge nauwkeurigheid, draagbaar en tarrafunctie, 5 kg, bak- en kookweegschaal, zwart


€ 16,99

  • Oplaadbaar en kostenbesparend: de keukenweegschaal is via USB oplaadbaar, waardoor je op batterijen per jaar ten minste € 30 kunt besparen. Hij kan met een USB-kabel worden opgeladen en kan op alle USB-apparaten worden aangesloten, bijvoorbeeld computer/stekker/mobiele voeding. De weegschaal schakelt na 3 minuten inactiviteit automatisch uit.
  • Stijlvol en draagbaar ontwerp: stijlvol, kleurrijk design maakt je keuken modieuzer en aantrekkelijker. Het is niet alleen een keukenhulp, maar ook een goede decoratie. Het 3 mm geharde glasontwerp maakt de keukenweegschaal draagbaar en licht.
  • Nauwkeurige meting: maximaal 5 kg met een nauwkeurigheid van 0,1 oz/1 g; zeer nauwkeurige sensoren die de beste nauwkeurigheid bieden voor het meten van je voedselingrediënten; eenvoudig te bedienen multifunctionele weegschaal voor koks, voedingsadviseurs en gezinnen.
  • Tarra-functie: druk op de Zero-knop om de functies van de automatische nulbalans te gebruiken. De voedselweegschaal neemt probleemloos de gewichts- en volumemeting van bijvoorbeeld melk, granen, korrels, medicijnen, chemicaliën en meer. Bepaal de meetwaarden in 4 eenheden: g, lb’oz., fl ‘oz., ml; op de achterkant kun je schakelen tussen de instellingen voor de eenheidsmeting.
  • TEVREDENHEID GEGARANDEERD: Wij bieden 1 jaar garantie en 30 dagen geld-terug-garantie. Vriendelijke, eenvoudig te bereiken klantenservice die je gelukkig en tevreden maakt met ons product. Koop het met vertrouwen

Artikelnummer: B07ZFDSXRR Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “NUTRI FIT Oplaadbare digitale keukenweegschaal, USB elektronische voedselweegschaal, hoge nauwkeurigheid, draagbaar en tarrafunctie, 5 kg, bak- en kookweegschaal, zwart”

There are no reviews yet.