Meromore Digitale keukenweegschaal, 5 kg (1 g nauwkeurig), digitale weegschaal, elektronische weegschaal, huishoudweegschaal, zeer nauwkeurig van veiligheidsglas met LCD-display, tara-functie (zwart)


9,99

Wissen
  • Nauwkeurige meting: met behulp van de precisiesensoren biedt deze huishoudweegschaal altijd nauwkeurige metingen. Je kunt noten, granen en vruchten afwegen voor een nauwkeurige portiecontrole en gezonder koken. Maximale Capaciteit: 5 kg / 11 lb. Nauwkeurigheid: 1 g/0,1 oz.
  • Tarra-functie: je kunt een kom, een kopje of een houder op de weegschaal plaatsen door op de Tarra-knop voor in- en uitschakelen te drukken om het gewicht van de container op nul te stellen. Zo krijg je een zuivere meting van levensmiddelen met probleemloze nauwkeurigheid.
  • Multifunctioneel: laag stroomverbruik, automatische nulinstelling, overbelastingsindicator en automatische uitschakeling maken het wegen van je levensmiddelen probleemloos mogelijk. 5 meeteenheden (g / oz / lb: oz / ml / fl’oz) zijn beschikbaar.
  • Paneel van gehard glas: het paneel met een afmeting van 20 x 14,5 cm bestaat uit hoogwaardig gehard glas, dat een goede waterdichtheid heeft en gemakkelijk te reinigen.
  • Inhoud levering & beste klantenservice: er zit een ingebouwde batterij in de digitale weegschaal en wij bieden je bovendien een CR2032-batterij. Onze voedselweegschaal met handleiding is perfect voor het bakken, koken en bereiden van koffie. Neem bij vragen direct contact met ons op.
Artikelnummer: B08BL4HM16 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Meromore Digitale keukenweegschaal, 5 kg (1 g nauwkeurig), digitale weegschaal, elektronische weegschaal, huishoudweegschaal, zeer nauwkeurig van veiligheidsglas met LCD-display, tara-functie (zwart)”

There are no reviews yet.