Meromore digitale keukenweegschaal, 5 kg (1 g nauwkeurig), digitale weegschaal, elektronische weegschaal, digitale huishoudweegschaal, zeer nauwkeurig, lcd-display gemaakt van veiligheidsglas, tarrafunctie (zwart)


€ 14,99

  • NAUWKEURIGE WEGING: met behulp van de precisiesensoren biedt deze huishoudweegschaal altijd nauwkeurige wegingen. Je kan noten, granen en fruit afwegen voor een nauwkeurige portiecontrole en gezonder koken. Maximale capaciteit: 5 kg / 11 lb. Nauwkeurigheid: 1 g / 0,1 oz.
  • TARRAFUNCTIE: Je kan een kom, een kopje of een verpakking op de weegschaal plaatsen door de TARE-knop aan/uit te zetten en het gewicht op nul in te stellen. Zo krijg je een zuivere weging van levensmiddelen met een probleemloze nauwkeurigheid.
  • MULTIFUNCTIONEEL: laag stroomverbruik, automatische nul instelling, overbelastingsindicatie en automatische uitschakeling zorgen ervoor dat het wegen van je levensmiddelen probleemloos verloopt. Er zijn 5 meeteenheden (g / oz / lb: oz / ml / fl’oz) beschikbaar.
  • DISPLAY VAN GEHARD GLAS: Het display met een afmeting van 20 x 14,5 cm is gemaakt van hoogwaardig gehard glas, dat een goede waterdichtheid heeft en gemakkelijk te reinigen is.
  • INHOUD PAKKET EN GOEDE KLANTENSERVICE Er zit een geïnstalleerde batterij in de digitale weegschaal en we bieden je ook een CR2032-batterij aan. Onze levensmiddelenweegschaal met gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) is perfect voor het bakken, koken en koffiezetten. Als je vragen hebt neem dan meteen contact met ons op.

Artikelnummer: B09CD8M9H4 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Meromore digitale keukenweegschaal, 5 kg (1 g nauwkeurig), digitale weegschaal, elektronische weegschaal, digitale huishoudweegschaal, zeer nauwkeurig, lcd-display gemaakt van veiligheidsglas, tarrafunctie (zwart)”

There are no reviews yet.