Laelr Digitale Weegschaal, Keukenweegschaal Multifunctionele Voedselweegschaal Elektronische Pro Weegschaal met LED-display 3000 g Nauwkeurigheid 0,1 g / 0,1 oz / 0,1 ml (batterijen NIET inbegrepen)

Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • Hoge Precison digitale weegschaal: de sleutel tot elke weegschaal is nauwkeurigheid. Onze digitale weegschalen zijn gemaakt met de hoogste nauwkeurigheidssensoren en een duidelijk en gemakkelijk te lezen LED-display, snelle en nauwkeurige respons te allen tijde. Die weegt het meeste voedsel van de keuken tijdens 0,3 g-3 kg, gramschaal met hoge precisie levert u altijd betrouwbare resultaten.
  • De TARE- en Unit Conversion-functie: misschien werkt u een fitnessdieetplan uit, volgt u voeding en telt u calorieën, en onze voedselweegschalen zijn voldoende om ervoor te zorgen dat uw plan perfect presteert. Converteer snel uw metingen door op elk gewenst moment op de UNIT-knop te tikken om te wisselen tussen metrische gram (g) en imperial ounces (oz) melk of een andere vloeistof in milliliters (ml).
  • Timer en automatische uitschakelfunctie: De elektronische koffieweegschaal heeft een ingebouwde timer, druk op de START / STOP-knop om te koken en zet de koffie om de consistentie van elk kopje koffie te garanderen. Met digitale keukenweegschaal wordt het koken ook makkelijker.
  • Geweldig ontwerp: onze digitale keuken is gemaakt van ABS en heeft antislip siliconen pads. Lichtgewicht en duurzaam met een compact ontwerp, maat 5,1 * 7,1 inch en nog steeds DUN als 0,98 inch. Het slanke profiel is elegant en minimaal en past bij de stijl die u nodig heeft voor koken, bakken en voedselbereiding, en voegt een moderne esthetiek toe aan uw keuken.
  • Eenvoudig te bedienen en schoon te maken: de elektronische koffieweegschaal met vier knoppen is zeer eenvoudig te gebruiken zonder ingewikkelde procedures, en elke handeling brengt u de meest praktische ervaring. Ontworpen met een volledig plat 3 mm ABS-platform zonder gaten of knoppen voor eenvoudig schoonvegen.

Artikelnummer: B086BN26NM Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Laelr Digitale Weegschaal, Keukenweegschaal Multifunctionele Voedselweegschaal Elektronische Pro Weegschaal met LED-display 3000 g Nauwkeurigheid 0,1 g / 0,1 oz / 0,1 ml (batterijen NIET inbegrepen)”

There are no reviews yet.