Gernems Smart Bluetooth keukenweegschaal voor digitale professionele keuken, elektronische weegschaal met lcd-display, digitale hoge precisie (1 g-5 kg), huishoudweegschaal voor bakken en koken gebruiken (zwart)

Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • 【Nauwkeurig meten van digitale keukenweegschaal】Zodra je de app “OKOK Nutrition” hebt geïnstalleerd. De digitale keukenweegschaal is uitgerust met vier ingebouwde zeer nauwkeurige belastingsensoren, snelle en nauwkeurige stappen en een grotere meetbereik van 1 tot 5 kg. Gernems helpt je beter te koken, te bakken en je opname te volgen om het gewicht te verminderen.
  • Multifunctionele weegschaal voor levensmiddelen: met deze digitale keukenweegschaal kunnen vaste, vloeibare en poedervormige levensmiddelen eenvoudig worden gemeten. Deze digitale weegschaal dient voor beter koken, bakken en voor een gezondere voeding. Het prachtige platte ontwerp maakt het zeer eenvoudig te bedienen. Voordelen zijn een groot weegoppervlak, ruimtebesparend opbergapparaat om op te hangen en antislip voeten voor de stabiliteit.
  • 【Draagbaar design met achtergrondverlichting lcd-display】Het elegante en minimalistische design maakt de elektronische weegschaal voor levensmiddelen stijlvol. Beschikt over een helder en groot lcd-scherm met witte achtergrondverlichting voor eenvoudig en nauwkeurig aflezen en kan ook via de app “OKOK” worden gelezen. LCD-display met 5 eenheden (gram, vloeistof, milliliter, pond en ounces) toont ook een weergave voor zwakke batterij (LO) en overbelastingsindicator (Err).
  • 【Eenvoudig te monteren】 Druk om in te schakelen op de knop “ON/TARE”. Het volledige beeld wordt ca. 3 seconden “8888” en vervolgens “0” weergegeven. Druk op de knop “UNIT” om de eenheden dienovereenkomstig te selecteren. Plaats de houder op de vlakke weegplaat. Het display geeft het gewicht van de container aan. Druk op “ON/TARE” om het gewicht weer te geven. Voor het verwijderen van het reservoir keert het display duidelijk terug en geeft “0” aan.
  • 【Voorzorgsmaatregelen en praktischer】Gernems slimme bluetooth-keukenweegschaal, inclusief 2 batterijen (AAA), maximale belastbaarheid 5 kg met 1 g verdeling, lcd-display, sensor-touch, automatische uitschakeling. Plaats de weegschaal bij gebruik op een schoon en vlak oppervlak. Gelieve niet te overladen. Als de weegschaal vuil is, reinig deze dan met een zachte, schone doek. Gebruik geen chemische reagentia en voorkom het binnendringen van water in de weegschaal.

Artikelnummer: B09HHFKFGN Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gernems Smart Bluetooth keukenweegschaal voor digitale professionele keuken, elektronische weegschaal met lcd-display, digitale hoge precisie (1 g-5 kg), huishoudweegschaal voor bakken en koken gebruiken (zwart)”

There are no reviews yet.