Duronic KS4000 Keukenweegschaal – Zilver – 3kg capaciteit – Wandbevestigingen – Timer – Groot digitaal scherm – Gewichtsfunctie “Tare” toevoegen – Ideaal om mee te bakken of als postweegschaal


€ 24,99

  • De Duronic KS4000 keukenweegschaal vergezelt u bij al je bereidingen dankzij de precieze sensoren, het gebruiksgemak en de praktische timer. Met een capaciteit van 3 kg kunt u uw verschillende ingrediënten wegen of deze weegschaal gebruiken om de verzendkosten van uw brieven en pakketten te berekenen. Dit model profiteert van wandbevestigingen en een opklapbaar platform om ruimte op uw werkblad vrij te maken. Het is mogelijk om de tijd op het scherm weer te geven.
  • Dit model heeft een “Tare”-functie waarmee u gaandeweg gewicht kunt toevoegen. Plaats bijvoorbeeld eenvoudig uw container op het weegplateau en druk op de “Tare”-knop om de weegschaal op nul te zetten. U kunt dan uw eerste ingrediënt wegen, de weegschaal resetten en een tweede toevoegen, enz. Deze functie bespaart tijd doordat u al uw ingrediënten in één container kunt afmeten!
  • De KS4000 geeft resultaten weer in verschillende meeteenheden: nu kunt u met slechts één druk op de knop overschakelen van gram naar pond! Wat is het nut ? U kunt internationale recepten maken door te zorgen voor de juiste hoeveelheden! Het is niet langer nodig om uw hersenen te trainen of door een online converter te gaan.
  • De resultaten worden berekend door 4 zeer nauwkeurige sensoren, zodat deze weegschaal kan worden gebruikt om verschillende objecten te wegen; bijvoorbeeld brieven of pakketten om port te berekenen. Metingen worden weergegeven op een groter scherm dan op de meeste schalen om een ​​duidelijke en leesbare aflezing van de resultaten te garanderen. Deze weegschaal profiteert ook van een batterij-indicator en een overbelastingsindicator.
  • De Duronic KS4000 weegschaal heeft een glazen platform, zilveren afwerking en antislipvoetjes voor extra veiligheid. Afmetingen geopend: 28 x 16 x 4,5 cm. Capaciteit: 3 kg / 6,6 lbs. Maateenheden: g / lb.oz. Afstuderen: 1g / 0.1fl.oz. Batterij: 2x AAA.

Artikelnummer: B07XCGQSX2 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Duronic KS4000 Keukenweegschaal – Zilver – 3kg capaciteit – Wandbevestigingen – Timer – Groot digitaal scherm – Gewichtsfunctie “Tare” toevoegen – Ideaal om mee te bakken of als postweegschaal”

There are no reviews yet.