Digitale keukenweegschaal, USB-oplading, keukenweegschaal, digitaal, van roestvrij staal, met 1,4 liter afneembare kom, keukenweegschaal USB met USB-oplaadkabel, 1 g-5 kg/11 lb, tarra-functie, voor koffie, groenten en fruit


21,99

  • Drukstartfunctie: druk op het weegoppervlak om de weegschaal wakker te maken. Er is geen aan/uit-knop, druk gewoon op de weegschaal om hem in te schakelen. De weegschaal schakelt na 5 minuten automatisch uit als hij niet wordt gebruikt.
  • Nauwkeurige meting: 5 kg capaciteit met een indeling van 1 g. Zeer nauwkeurige reksensoren, die elke keer betrouwbare resultaten leveren; led-display voor duidelijke aflezing in kg (g), lb (oz). Multifunctioneel: met onmiddellijke en automatische tarra-functie voor comfortabel meten. Snelle en comfortabele omzetting van meetresultaten op elk moment tussen g, oz, lb, ml, kg, melk-ml met slechts één druk op de knop.
  • Slank en robuust design: gemaakt van roestvrij staal voor een lange levensduur. Afneembare kom (1,4 l) voor veelzijdige toepassingen. Verfijnde en moderne weegschaal. Perfect voor het meten van ingrediënten, water, melk, letters. Eenvoudig te reinigen en te gebruiken, ideaal voor huishoudens en keukens.
  • Eenvoudig tarieren: met tarra- en automatische nulfunctie voor eenvoudige compatibiliteit met andere containers. Meet in een kopje, bord of kom in verschillende maten met betrouwbare en probleemloze nauwkeurigheid.
  • USB-oplaadbaar, type C snellaadmodus: eenmaal opladen, voor drie maanden beschikbaar. Onzichtbare touch-knop en levendige witte achtergrondverlichting voor heldere leesbaarheid. (Opmerking: voor het eerste gebruik moet de weegschaal worden opgeladen om deze te activeren.)
Artikelnummer: B08HH35J1R Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale keukenweegschaal, USB-oplading, keukenweegschaal, digitaal, van roestvrij staal, met 1,4 liter afneembare kom, keukenweegschaal USB met USB-oplaadkabel, 1 g-5 kg/11 lb, tarra-functie, voor koffie, groenten en fruit”

There are no reviews yet.