-13%

Digitale Keukenweegschaal – Voedselweegschaal voor Gewichtsverlies, Koken & Bakken Precisie Gehard Glas Elektronische Weegschaal in Gram, oz, lb & ml


9,99 11,49

  • ✅ ELEKTRONISCHE KEUKENWEEGSCHAAL: Houd u uw macro’s bij? Of u nu snel meerdere voedselgewichtsmetingen of nauwkeurige wegingen voor uw baksels nodig heeft, de Lukata digitale weegschaal biedt zowel onovertroffen nauwkeurigheid als snelheid. Plaats uw eten op het professionele geharde glazen oppervlak en ontvang binnen enkele seconden nauwkeurige metingen!
  • ✅ SNELLE SLIMME TOUCH-SCREEN WEEGSCHAAL: Slechts twee touchscreen-knoppen. Dat is alles wat u nodig heeft om de keukenweegschaal aan te zetten en te wegen in de maateenheden van uw voorkeur. En het wordt beter. Met de ‘TARE’-toets kunt u de weegschaal op nul zetten wanneer u een dienblad erop plaatst voordat u objecten gaat wegen – perfect voor het nauwkeurig meten van kleverig fruit of sappig vlees zonder rommel!
  • ✅ PRECISIE SENSOR TECHNOLOGIE: Elke gram telt. Nu, met de Lukata digitale weegschaal, weet u precies hoeveel u gaat consumeren. Met een maximale laadcapaciteit van 5000 g hoeft u niet bang te zijn om teveel van uw favoriete voedsel op de weegschaal te plaatsen; onze digitale weegschaal behoudt dezelfde uiterste nauwkeurigheid, van 1 g tot 5000 g!
  • ✅ EENVOUDIG OMSCHAKELEN VAN EENHEID: Gram, milliliter, ounce, pond – we hebben het allemaal met één druk op de knop op onze keukenweegschaal. Een groot 42×19 mm LCD-scherm geeft uw metingen duidelijk weer zonder vermoeide ogen! En als u klaar bent met wegen? De weegschaal wordt automatisch uitgeschakeld.
  • ✅ HET PERFECTE KEUKENGESCHENK: Kent u iemand die altijd aan bakken is of met een nieuw dieet begint? Onze ronde weegschaal van gehard glas ziet er niet alleen strak en aantrekkelijk uit op het keukenaanrecht, maar is ook onmisbaar voor dagelijkse voedingsplannen en het afmeten van allerlei verschillende ingrediënten. Bent u er klaar voor om nauwkeurige en snelle gewichten te krijgen? Klik nu op ‘Toevoegen aan winkelwagen’.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale Keukenweegschaal – Voedselweegschaal voor Gewichtsverlies, Koken & Bakken Precisie Gehard Glas Elektronische Weegschaal in Gram, oz, lb & ml”

There are no reviews yet.