Digitale keukenweegschaal, keukenweegschaal, digitale weegschaal, 10 kg, professioneel lcd-display, elektronische keukenweegschaal, 1 g tot 10 kg Touch Control elektronische weegschaal (2 AAA-batterijen inbegrepen)


9,99

  • [10 kg + hoge nauwkeurigheid van 1 g]: de kookweegschaal gebruikt een zeer nauwkeurige sensor, die een nauwkeurigheid van maximaal ± 1 g garandeert en een weegschaal van 3 g tot 10 kg (verdeling: 1 g). Je kunt hiermee niet alleen ingrediënten voor het koken of bakken in de keuken nauwkeurig bereiden, maar ook voorwerpen onder de 10 kg wegen, bijvoorbeeld in de winkel, in de apotheek, op kantoor.
  • [Smart Touch Control Design]: de levensmiddelenweegschaal is ingebouwd in een Smart Touch Control Chip. Raak de knop slechts licht aan. Je kunt alle stappen sneller en comfortabeler uitvoeren: inschakelen / tara / wisselen van de eenheid / wegen / uitschakelen. Dit ontwerp is echt gehumaniseerd en geavanceerder.
  • [Eenvoudige bediening]: snelle omrekening van de eenheden tussen g, ml, OZ, lb.oz, kg, tl en aflezen van de resultaten op het LCD-scherm met achtergrondverlichting. Automatisch in- en uitschakelen met indicator voor laag batterijniveau. 2 AAA-batterijen zijn inbegrepen.
  • [Waterdicht en gemakkelijk te reinigen]: het oppervlak van de digitale keukenweegschaal bestaat uit roestvrij staal, is waterdicht en corrosiebestendig. Het oppervlak is volledig plat en heeft geen oneffenheden, waardoor de reiniging zeer eenvoudig is.
  • [Tarra-functie en automatische uit]: berekent het nettogewicht van je ingrediënten of vloeistof door het gewicht van een kom of een container af te trekken en maakt het mogelijk om meerdere ingrediënten in hetzelfde reservoir te meten. Automatische uitschakeling na 2 minuten inactiviteit om de batterij te sparen.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale keukenweegschaal, keukenweegschaal, digitale weegschaal, 10 kg, professioneel lcd-display, elektronische keukenweegschaal, 1 g tot 10 kg Touch Control elektronische weegschaal (2 AAA-batterijen inbegrepen)”

There are no reviews yet.