Bonsenkitchen Digitale keukenweegschaal, kleine digitale weegschaal met tarra-functie, uitnemen van glazen plank en LCD-display, elektronische precisieweegschaal, huishoudweegschaal, keukenweegschaal, 5 kg / 11 lb, zilver (KS8802)


13,99

Wissen
  • Zeer nauwkeurige sensoren – de digitale keukenweegschaal van Bonsenkitchen beschikt over 4 zeer nauwkeurige sensoren met een nauwkeurigheid van 1 gram. Onze elektronische keukenweegschaal kan worden gewogen voor levensmiddelen, ingrediënten, rijst, meel, melk, water en fruit. Zodra je deze digitale weegschaal hebt, krijg je veel comfort bij het koken en bakken in de keuken.
  • Veelzijdige keukenweegschaal – deze brievenweegschaal beschikt over een indicator voor overbelasting en laag batterijniveau, een tarra-functie en aparte functies voor de in- en uitschakelknoppen. De digitale weegschaal ondersteunt weegeenheden van g, oz, lb en kg. Door het schakelen van de gewichtseenheid via de knop “UNIT” kan het huidige gewicht via de toets “Tare” op “0” g worden ingesteld. Druk op de Hold-toets om het huidige gewicht 5 seconden lang weer te geven.
  • Grote hulp voor je keto-lifestyle – begin je levensstijl van keton met een digitale keukenweegschaal. Het maximale gewicht bedraagt 5 kg, wat bijna voldoende is om aan alle eisen voor het wegen van keukenlevensmiddelen te voldoen. Onze fijne weegschaal beschikt over een afneembare glazen schaal die een stijlvolle en unieke look met de moderne woonkeuken stijl combineert.
  • Energiebesparend en duurzaam: de aparte aan/uit-schakelaar en de automatische uitschakeling kunnen de levensduur van de weegschaal verlengen. Als je het apparaat 60 seconden lang niet gebruikt, schakelt de kleine digitale taartweegschaal automatisch uit. De ingebouwde verwisselbare lithiumbatterij 1X3vCR2032 kan het langdurig gebruik van huishoudelijke weegschalen ondersteunen.
  • Wij zijn volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van de keukenweegschaal en garanderen een 100% tevredenheidsgarantie. Tip: digitale weegschaal isoleren de batterij met blokpapier van de elektronische weegschaal om de levensduur van de batterijen te verlengen. Verwijder de batterijmat voor gebruik.
Artikelnummer: N/B Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bonsenkitchen Digitale keukenweegschaal, kleine digitale weegschaal met tarra-functie, uitnemen van glazen plank en LCD-display, elektronische precisieweegschaal, huishoudweegschaal, keukenweegschaal, 5 kg / 11 lb, zilver (KS8802)”

There are no reviews yet.