arboleaf Digitale keukenweegschaal, weegschalen keuken, weegschalen keuken met voedingsrekenmachine, slimme keukenweegschalen met tarrafunctie, USB oplaadbaar, 5kg/11lb, wit


  • FUNCTIE UPGRADE- De digitale keukenweegschaal kan na het opladen werken en kan ook worden gebruikt tijdens het opladen, u hoeft geen batterijen vaak te kopen; de app kan ook de grammen van het gewogen voedsel weergeven, zonder zich zorgen te maken dat het scherm wordt geblokkeerd. U kunt ook de conversie van eenheden, tarieven regelen en de uitschakeltijd aanpassen via de “foodiet” -app van de voedselschaal.
  • Precieze METING: arboleaf schalen keuken heeft vier zeer nauwkeurige sensoren en kan tot 5000 gram wegen in nauwkeurige stappen van 1 gram. Het aanbevolen minimumgewicht voor het meten van gewicht is 3g-5g.
  • DISPLAY EN SCHIJNEN UPGRADE – Het nieuwe grote display met LED-achtergrondverlichting van de weegschalen keuken is zeer duidelijk, ongeacht sterk licht of zwak licht, en de gegevens kunnen via de App worden weergegeven om het probleem van occlusie op te lossen; het ontwerp van de voedselschaal is hoekloos, licht, mooi en klein. Gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.
  • EXPERT VOOR GEZONDHEIDSBEHEERD: De digitale keukenweegschaal helpt u bij het opnemen en volgen van uw dagelijkse inname op de Foodiet-app. Het analyseert de voedingswaarde van voedsel en telt calorieën. Dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks bijhouden inname van 19 voedselelementen zoals calorieën/vet. Gegevens kunnen ook worden gesynchroniseerd met populaire software voor gezondheidsbeheer; nauwkeurige maaltijdbereiding kan u gezond houden, afval verminderen en controle over uw dieet nemen!
  • MEERDERE FUNCTIES – De voedselweegschaal kan worden gebruikt om hars, zeep, doe-het-zelfproducten enz. te wegen. Keukenweegschalen kunnen ook worden gebruikt om kattenvoer, hondenvoer, zeep, enz. Te wegen, gezondere maaltijden voor huisdieren te bieden, en het bakken van digitale weegschalen kan ook worden gebruikt voor bakken, salades, koken, bartending en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Een keukenweegschaal voor gewichtsverlies is ook een geweldig hulpmiddel voor gewichtsverlies en vorm; een bakkersweegschaal is een geschenk waar je niet fout mee kunt gaan voor familie en vrienden!

Artikelnummer: B09MRXVBV6 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “arboleaf Digitale keukenweegschaal, weegschalen keuken, weegschalen keuken met voedingsrekenmachine, slimme keukenweegschalen met tarrafunctie, USB oplaadbaar, 5kg/11lb, wit”

There are no reviews yet.