KLOVA Hangweegschaal 1000 kg / 2000 LBS Digitale industriële zware lastkranweegschaal met nauwkeurige nalaadveersensor-jacht


142,39

Wissen
  • ✔ Sterk design: de digitale kraanweegschaal is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een hoge stabiliteit. De robuuste stalen haak heeft een sterk draagvermogen. Het robuuste ontwerp van de behuizing maakt de weegschaal bestand tegen stoten en stoten die bij massieve werkzaamheden te verwachten.
  • ✔ Compromisloze nauwkeurigheid: de digitale hangweegschaal met een maximale capaciteit van 1000 kg/2200 LBS is uitgerust met een nauwkeurige sensor, heeft een hoge meetnauwkeurigheid en beschikt ook over de functies nul, tara; weergave.
  • ✔ Led-weergave: visweegschalen beschikken over een groot led-display met eenheden omrekeningsfunctie, je kunt kiezen tussen pond en kilogram en beschikken over een overbelastingswaarschuwing en een automatische uitschakelfunctie.
  • ✔ Eenvoudig in gebruik: geen omgang met grote hangweegschalen meer. Onze visweegschalen zijn eenvoudig te bedienen en compact en kunnen gemakkelijk in het dashboardkastje van de auto worden geplaatst of met je outdoor-uitrusting worden verpakt.
  • ✔ Ervaar de veelzijdigheid: de elektronische hangweegschaal leest het gewicht snel af en is geschikt voor vissen, jagen, boerderijen of andere zware werkzaamheden.
Artikelnummer: N/B Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “KLOVA Hangweegschaal 1000 kg / 2000 LBS Digitale industriële zware lastkranweegschaal met nauwkeurige nalaadveersensor-jacht”

There are no reviews yet.