Boston Tech BA104 – Digitale weegschaal voor baby’s en peuters, max. 5 K. LCD-scherm met achtergrondverlichting en hoogtemeter. Soft touch met TARE- en HOLD-functie


36,45

  • ✅ De babyweegschaal Boston Tech BA-104 beschikt over een lcd-scherm met grote cijfers voor eenvoudig aflezen vanuit elke hoek.
  • ✅ Deze weegschaal beschikt over een tare-functie voor nauwkeuriger meten en vasthouden, die rekening houdt met de bewegingen van je baby tijdens het meetproces. Met een capaciteit van 20 kg. en meting in stappen van 5 g.
  • ✅ De Boston Tech BA-104 maakt omrekeningen tussen kg / lb / OZ en is met een concave antislip oppervlak en antislip rubberen voetjes die slijtvast en stabieler zijn, zeer eenvoudig te reinigen
  • ✅ Deze weegschaal voor baby’s en huisdieren beschikt over een automatisch scheidingsmechanisme, dat de batterij bespaart en de laatste meting in het geheugen opslaat.
  • ✅ De Boston Tech BA-104 werkt met 3 AAA-batterijen in het product.
Artikelnummer: B077N7X4LW Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Boston Tech BA104 – Digitale weegschaal voor baby’s en peuters, max. 5 K. LCD-scherm met achtergrondverlichting en hoogtemeter. Soft touch met TARE- en HOLD-functie”

There are no reviews yet.