CGOLDENWALL Laboratoriumweegschaal door nauwkeurige kalibratie met 0,1 g nauwkeurigheid, digitale analytische elektronische precisieweegschaal, voor keuken, sieraden en industriële weegschaal met peeling en geheugen en foutweergave


109,00

  • Hoogspanning en uitstekende stabiliteit: een intelligente weegschaal bestaande uit een sensor voor hoge stabiliteit en een microcontroller.
  • Intelligente weegschaal: de elektronische analyseweegschaal kan tot 30 kg met een nauwkeurigheid van 0,1 g meten en beschikt over functies zoals schillen, zelfkalibratie, opslaan, tellen en foutweergave.
  • Advanced Edition: lost kruip- en lineaire problemen op die door weerstandsspanningssensoren worden veroorzaakt.
  • 💪【 Veelzijdig 】 Het biedt de voordelen van een nauwkeurige weeging, een snelle stabiliteit, een eenvoudige bediening en volledige functies en is een ideaal wetenschappelijk onderzoeksinstituut voor het snel bepalen van de kwaliteit en de kwaliteit van industriële, landbouw-, commercieele, school- en schoolobjecten.
  • Voorzorgsmaatregelen en klantenservice: wij hebben alle weegschalen voor verzending gekalibreerd. Als de nauwkeurigheid niet goed is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zullen ons best doen om je te helpen, indien nodig, sturen wij de klant een gloednieuw. De volgende video laat zien hoe je de weegschaal als referentie kunt kalibreren: https://youtu.be/4PFiIOwh324
Artikelnummer: N/B Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CGOLDENWALL Laboratoriumweegschaal door nauwkeurige kalibratie met 0,1 g nauwkeurigheid, digitale analytische elektronische precisieweegschaal, voor keuken, sieraden en industriële weegschaal met peeling en geheugen en foutweergave”

There are no reviews yet.